تاریخ : 1395,سه شنبه 24 فروردين21:47
کد خبر : 197180 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

توزیع گوشت حیوانات باغ وحش در تهران!

گشت مشترک تعزیرات حکومتی استان تهران که نظارت بر عرضه مواد غذایی و واحدهای صنفی مرتبط با سلامت مردم را تشدید کرده است، به نظارت بر عرضه گوشت در قصابی‌های تهران پرداخت.

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس گشت های مشترک تعزیرات تهران در بازرسی و نظارت بر قصابی های تهران از تخلف گسترده در فروش گوشت بز و میش به جای گوسفند خبر داد و گفت: جریمه سنگینی در انتظار متخلفان است.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از مهر، گشت مشترک تعزیرات حکومتی استان تهران که نظارت بر عرضه مواد غذایی و واحدهای صنفی مرتبط با سلامت مردم را تشدید کرده است، به نظارت بر عرضه گوشت در قصابی‌های تهران پرداخت.

عرضه گوشت میش و بز به اسم گوشت گوسفندی
محمد محمدی، مدیر کل تعزیرات حکومتی استان تهران به تبیین تخلف صورت گرفته در قصابی‌ها پرداخت و گفت: همه‌روزه در کشتارگاه‌ها، تعداد زیادی گوسفند، میش و بز به کشتار می‌رسد و توزیع کنندگان، گوشت‌ها را در قصابی‌ها توزیع می‌کنند.

مدیرکل تعزیرات تهران افزود: نکته جالب این است که در قصابی‌ها همه این گوشت‌ها تحت عنوان گوشت گوسفند به فروش می‌رسد. کدام قصابی را سراغ دارید که بر روی تابلوی قیمت خود، قیمت گوشت گوسفندی و گوشت میش و بز را جدا نوشته باشد؟ متأسفانه این کار نوعی گران فروشی پنهان و فریب مردم است.

محمدی اضافه کرد: همچنین در قصابی‌ها گوشت ماده گاو به اسم گوشت گوساله جوان به فروش می‌رسد و جالب اینکه تعداد زیادی از قصابی‌ها هم جواز کسب از اتحادیه ندارند. متأسفانه توزیع کننده‌های گوشت، زیر نظر هیچ اتحادیه‌ای نیستند و از همین جا هم تخلفات آغاز می‌شود.