تاریخ : 1395,یکشنبه 02 خرداد17:58
کد خبر : 200328 - سرویس خبری : خبرهای ویژه

مسئول مرکز مطالعات اقتصادی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت؛

یک سال پیگیری و مطالبه تخصصی، منجر به تصویب قانون وام ازدواج شد

مسئله وام ازدواج جوانان از چند جهت حائز اهمیت است و این باعث شد که به عنوان یکی از مسائل مهم در دستور کار مرکز مطالعات قرار گیرد. یک جهت بحث ازدواج و کاهش شدید آن طی سالهای اخیر و دیگری بحث ساماندهی سپرده های قرض الحسنه در نظام بانکی که مسئله از هر دو وجه مورد بررسی قرار گرفت و در گزارشات منعکس شد.

خبرنامه دانشجویان ایران: مسئول مرکز مطالعات اقتصادی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت گفت: یک سال پیگیری و مطالبه تخصصی، منجر به تصویب قانون وام ازدواج شد.

محمد امینی رعیا، مسئول مرکز مطالعات اقتصادی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت در گفتگویی با خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ درباره سرنوشت وام ازدواج گفت: بیش از یک سال است که مسئله وام ازدواج را در مرکز مطالعات اقتصادی به عنوان یکی از ماموریت های مهم پیگیری می کنیم. طی این یک سال کارهای زیادی در این زمینه انجام دادیم و نتیجه این پیگیری ها، با تلاش نمایندگان مجلس به قانون تبدیل شد.

وی افزود: تدوین گزارش کارشناسی، نامه نگاری با بانک مرکزی، ارائه مسئله به نمایندگان مجلس در کمیسیون های تخصصی، انتشار مطالب در سطح رسانه ها و ... از جمله کارهایی بود که در پیگیری مسئله وام  ازدواج در یک سال اخیر انجام دادیم.

رعیا ادامه داد: مسئله وام ازدواج جوانان از چند جهت حائز اهمیت است و این باعث شد که به عنوان یکی از مسائل مهم در دستور کار مرکز مطالعات قرار گیرد. یک جهت بحث ازدواج و کاهش شدید آن طی سالهای اخیر و دیگری بحث ساماندهی سپرده های قرض الحسنه در نظام بانکی که مسئله از هر دو وجه مورد بررسی قرار گرفت و در گزارشات منعکس شد.

این فعال دانشجویی با بیان این مطلب که "در مرکز مطالعات اقتصادی بسیج دانشجویی به دنبال پیگیری مسائل و مشکلات اقتصادی مردم و جوانان و حل آن هستیم"؛ تصریح کرد: این مسئله محوری و پیگیری مسائل اصلی مردم و کشور، فرهنگی است که از مدت ها قبل در بسیج دانشجویی جاری بوده است.

وی در همین زمینه ادامه داد: همه تشکل های دانشجویی باید با الگوگیری از نمونه های این چنینی، اهداف خود را از پیگیری مسائل سطحی و دعواهای سیاسی که هیچ ثمره ای برای مردم و کشور ندارد به سمت بررسی و پیگیری مسائل عمقی و مهم کشور که به ویژه با معیشت مردم در تماس است تغییر دهند. تشکل های دانشجویی دانشگاه علم و صنعت باید الگویی برای دیگر دانشگاه ها در این زمینه باشد. باید مسائلی که در مناظره ها و مباحثه های دانشجویی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد، ارتباط مستقیمی با مسائل اصلی کشور داشته باشد.

مسئول مرکز مطالعات اقتصادی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت در پایان نیز تاکید کرد: تشکل های دانشجویی باید بر سر حل مسائل کشور به ویژه حل مشکلات اقتصادی روز با هم بحث و تبادل نظر داشته باشند نه در مورد مسائلی که هیچ نفعی جز حب و بغض های جناحی و سیاسی ندارد. در مرکز مطالعات اقتصادی بسیج دانشجویی، همواره پذیرای همه دانشجویان دغدغه مند بوده و خواهیم بود و هیچگاه جناحی عمل نکردیم. همین باعث شده است که دانشجویان از طیف های مختلف فکری با مرکز ارتباط برقرار کرده و در جهت حل مسائل کشور تلاش کنند.


کد خبرنگار : 16