تاریخ : 1395,پنجشنبه 13 خرداد16:11
کد خبر : 201254 - سرویس خبری : خبرهای ویژه

تلاش برای سپردن کمیسیون آموزش به فعال فتنه +سند

محمود صادقی، نفر هفدهم تهران در انتخابات دهم مجلس شورای اسلامی که عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس و مدیرکل فرهنگی این دانشگاه را نیز برعهده دارد، یکی از آن افرادی است که با نگاهی به عملکرد وی در ماجرای فتنه 88 به نکات قابل تاملی می رسیم.

خبرنامه دانشجویان ایران: پس از آغاز به کار مجلس دهم و تصویب اعتبارنامه‌ها و انتخاب اعضای هیات رئیسه در جلسات آتی مجلس قرار است، تکلیف کمیسیون ها مشخص شود.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مجلس شورای اسلامی در ایران 14 کمیسیون تخصصی دارد که تعداد اعضای آن به تشخیص هیأت رئیسه و رؤسای شعب دارای حداقل 19 و حداکثر 23نفر خواهد بود.

آموزش و تحقیقات، اجتماعی،‌ اقتصادی،‌ امنیت ملی و سیاست خارجی،‌ انرژی،‌ برنامه و بودجه و محاسبات،‌ بهداشت و درمان، شوراها و امور داخلی،‌ صنایع و معادن،‌ عمران،‌ فرهنگی،‌ قضایی و حقوقی،‌ کشاورزی، آب و منابع طبیعی و اصل نود،‌ عناوین کمیسیون های مجلس هستند.

در این میان کمیسیون آموزش و تحقیقات یکی از مهمترین کمیسیون هایی است که به دلیل ارتباط آن با مراکز آموزشی و دانشگاهی از اهمیت بالایی برخوردار است. به طوری که کمیسیون پیشین مجلس یکی از حاشیه ترین کمیسیون ها بود.

حسین زینلیان دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در این باره معتقد است: نکته‌ای که برای جنبش دانشجویی فارغ از نگاه سیاسی در این برهه بعد از انتخاب ریاست مجلس و هیات رئیسه مهم است و ما از این پس نگران ترکیب کمیسیون‌ها و ریاست آنها به‌ویژه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هستیم.

این فعال دانشجویی تصریح کرد: کمیسیون آموزش در مجلس برای ما دانشگاهیان کم‌تر از کمیسیون‌های اقتصادی، انرژی و امثال آن نیست و با وضعیت کنونی که کشور نیاز به رشد علم، آرامش فضای علمی و اجتناب از سیاسی‌کاری در دانشگاه‌ها و مؤسسات دارد، نیاز است در کمیسیون آموزش کسانی حضور داشته‌باشند که دغدغه‌هایی که گفته شد را داشته باشند.

در این میان و پس از مشخص شدن هیات رئیسه تمام نگاه ها به کمیسیون ها است.

پیگیری های خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران» نشان از تلاش عده ای برای ریاست فردی که کارنامه ای روشن در فتنه 88 را ندارد، می دهد.

محمود صادقی، نفر هفدهم تهران در انتخابات دهم مجلس شورای اسلامی که عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس و مدیرکل فرهنگی این دانشگاه را نیز برهده دارد، یکی از آن افرادی است که با نگاهی به عملکرد وی در ماجرای فتنه 88 به نکات قابل تاملی میرسیم.

3 مردادماه سال ۸۸ نامه‌ای با عنوان "بازگشتِ ایران به دوران سیاه ستمشاهی" از سوی خاتمی، میرحسین موسوی، مهدی کروبی به مراجع تقلید در حمایت از اغتشاشگران در فضای رسانه‌های ضدانقلاب منتشر می‌شود که نام محمود صادقی؛ نیز در آن دیده می‌شود.

در بخشی از آن بیانیه که نظام مقدس جمهوری اسلامی را مشابه حکومت پهلوی معرفی می کند، آمده است: "بازداشت‌های انفرادی و گروهی، از اقشار مختلف اجتماعی از جمله اساتید دانشگاه‌ها، فعالان سیاسی، روزنامه‌نگاران، که بدون صدور مجوزهای قانونی صورت گرفته و همراه با برخوردهای خشونت‌بار و استفاده از شیوه‌های بازجویی که یادآور دوران سیاه ستمشاهی است و بسیاری از امضاکنندگان این نامه در آن زمان خود بارها قربانی آن بوده‌اند، به هیچ روی زیبنده نظام و کشوری که داعیه برپایی قسط و عدل دارد نبوده و نخواهد بود و چهره جمهوری اسلامی را در روح و جان هر ایرانی و نیز انظار جهانیان تیره و تار خواهد کرد."

در این نامه، نام افرادی چون مرتضی الویری، سیدکاظم اکرمی، رحیم ابوالحسنی، عباس عبدی، محمدعلی نجفی، سیدهاشم آغاجری، محسن آرمین،‌ محمدرضا تاجیک، نجفقلی حبیبی و حمید میرزاده نیز دیده می شود.

در بخشی دیگری از این نامه آمده است: "دستگاه‌های تبلیغاتی دولتی و بویژه صدا و سیما نیز در این پروژه شرکت کرده و با پخش اعتراف‌های نمایشی، سعی در اثبات اینگونه اتهامات واهی به حرکتی مردمی دارد که تنها و تنها برای پاسداشت جمهوریت نظام شکل گرفت. این روزها خانواده‌های نگران و بی‌اطلاع از وضعیت عزیزانشان که تنها جرمشان مشارکت فعال در ستادهای انتخاباتی نامزدهای غیردولتی بوده، در مراجعات مکرر به مراجع قانونی با درهای بسته روبرو می‌شوند."

همانطور که گفته شد، شنیده های خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ نشان می دهد، عده ای در تلاش هستند این فرد فعال فتنه را به عنوان ریاست کمیسیون آموزش در جلسه آینده مجلس معرفی کنند.

آنچه که جای تعجب دارد این فرد چگونه توانسته است تایید صلاحیت شود و چگونه توانسته است پس از استعلام ها، اعتبارنامه اش تایید شود؟

گرچه  کمیسیون آموزش مجلس که وظیفه مهمی در آموزش عالی، دانشگاهی و... را دارد، اما همواره نگاه ویژه ای از سوی «سیاسیون» و گروه های سیاسی را به خود جلب کرده است.

حال باید دید در جلسات آینده مجلس پیرامون انتخاب روسای کمیسیون ها چه اتفاقاتی می افتد.


کد خبرنگار : 16