تاریخ : 1395,چهارشنبه 08 دي16:40
کد خبر : 221088 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

خواص فتنه به دنبال طراحی آینده نظام

عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه دشمن دست از توطئه برنداشته است، گفت: فتنه به معنای خودمحوری و ولایت‌گریزی است که اگر در جامعه مشاهده شود نشان از زنگ خطر تکرار فتنه است.

خبرنامه دانشجویان ایران: عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه دشمن دست از توطئه برنداشته است، گفت: فتنه به معنای خودمحوری و ولایت‌گریزی است که اگر در جامعه مشاهده شود نشان از زنگ خطر تکرار فتنه است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری ظهر امروز در تجمع حوزویان که به منظور گرامیداشت سالروز حماسه «9 دی» در سالن اجتماعات مدرسه فیضیه قم برگزار شد، با بیان اینکه خداوند کینه دل افراد بیمار جامعه را برای همگان روشن می‌کند، اظهار کرد: افرادی دارای کینه از نظام اسلامی قبل از رسیدن به مسؤولیت در برنامه‌ریزی‌ها، موضع‌گیری‌ها و مصاحبه‌ها شخصیت اصلی خود را معرفی می‌کنند و مردم با بررسی‌های ساده می‌توانند نسبت به آنها آگاه شوند.

وی با تاکید بر اینکه کار فتنه‌گران و بیماران پنهان نمی‌ماند، اضافه کرد: خداوند به جزییات اعمال آگاهی دارد و بر اساس آموزه‌های قرآن کریم خداوند متعال شرایطی را ایجاد می‌کند که افراد مجاهد جامعه با مجاهد نماها مشخص شوند.

عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: وقتی موضع‌گیری‌ها و مصاحبه‌های فتنه‌گران سبب آشکارسازی شخصیت آنها می‌شود جایی برای دورویی وجود ندارد؛ افرادی که به کمک دشمنان بیرونی کمیته صیانت از آرا در انتخابات تشکیل داده، طرح وحدت ملی را ایجاد کرده و تقلب را رمز اصلی قرار می‌دهند به دنبال هدف راهبردی دشمنان مبنی بر براندازی نظام اسلامی هستند.

وی با اشاره به اینکه نظام اسلامی با همراهی مراجع تقلید، رشادت‌های اقشار مختلف جامعه اسلامی به ویژه طلاب در عرصه‌های مختلف به پیروزی رسیده است، عنوان کرد: براندازی هدف اصلی و تغییر رفتار سیاسی مسؤولان جمهوری اسلامی ایران هدف میانی دشمن است چراکه در کشورهای دیگر نقش ابرقدرتی آمریکا به پایین کشیده شده و اتاق‌های فکر دشمن عامل این ضعف را انقلاب اسلامی شناخته‌اند و این نظام هیمنه آمریکا را در هم شکسته و استکبار را در منطقه تهدید کرده است.

آیت‌الله حسینی بوشهری از بی‌حرمتی‌های سال 88 به امام حسین(ع) و آرمان‌های دینی یاد کرد و گفت: در جریان پیروزی انقلاب اسلامی جریان‌های مختلف همکاری می‌کردند اما در فتنه 88 گروه‌های مختلف فدایی خلق، ملی‌گرا، فراری‌ها، داخلی‌ها و خارجی‌ها برای براندازی نظام اسلامی مشارکت کردند.

وی با بیان اینکه دشمن به حمایت دوستان خود در داخل کشور است، تصریح کرد: افرادی با نام آزادی، امام و انقلاب به صحنه آمده‌اند که خداوند متعال کینه‌های این افراد را برای همگان آشکار می‌کند.

امام جمعه قم با تاکید بر اینکه فتنه‌گران در سال 88 به دنبال ایجاد ابهام در میان مردم بودند، اضافه کرد: با رهنمود رهبر انقلاب اسلامی خیلی‌ها حرکت خود را از فتنه جدا کردند اما برخی خواص گفته‌های دشمنان خارجی را دنبال کردند و بعد از حماسه 9 دی که دشمن نیز وادار به عقب‌نشینی شد، اکنون نیز اتاق فکر تشکیل داده و به دنبال طراحی برای آینده نظام و رهبری هستند و برای انتخابات و برنامه‌های مختلف نظام برنامه‌ریزی می‌کنند.

وی یادآور شد: فتنه‌گران، ملت، انقلاب و میزان ارادت مردم به اهل بیت(ع) را نشناختند و افرادی سال 88 مقابل نظام اسلامی ایستادند که مردم را به یاد لشکر یزد انداختند به همین علت افراد با سلیقه‌های مختلف در این حماسه حضور یافتند.

آیت‌الله حسینی بوشهری هوشیاری، آگاهی و بصیرت ملت را از ویژگی‌های حماسه 9 دی برشمرد و تصریح کرد: عنصر کلیدی اهتمام مردم نقش کلیدی برای پیروزی حماسه 9 دی داشت؛ رئیس جمهور آمریکا چند ماه قبل از فتنه 88 نامه‌ای برای یکی از مسؤولان فرستاد و تقاضای مذاکره کرد اما فتنه‌گران داخلی پیام دادند که مقدمات براندازی نظام را فراهم کرده به همین علت آمریکا تصمیم خود را تغییر داد.

نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از رهنمودهای رهبر انقلاب اسلامی به عنوان عنصر اصلی حماسه 9 دی نام برد و ادامه داد: بسیج و سپاه با سوگند سربازی خود پشتوانه نظام، انقلاب و رهبری بوده و با حضور به هنگام خود نقش‌آفرینی کرد هر چند این دو مجموعه از مردم جدا نبوده بلکه تجلی مردم است.

وی با تاکید بر اینکه پیام حماسه 9 دی اثبات اقتدار بزرگ نظام اسلامی برای همگان بوده است، عنوان کرد: پیوند میان فتنه‌گران داخلی و خارجی به خوبی نمایان شد چراکه ارتباط فتنه‌گران با اوباما و دیگر مسؤولان استکبار به عنوان یک آدرس در ذهن ملت ثبت شده است.

آیت‌الله حسینی بوشهری اظهار کرد: گاهی خواص جامعه دچار لغزش می‌شود چرا که دشمن برای این قشر سرمایه‌گذاری کرده و باید از این قشر حمایت ویژه داشته باشیم تا در آینده اعلام نکنیم خواص دچار گمراهی شده‌اند.

وی با بیان اینکه رهبر انقلاب اسلامی نسبت به موضوع نفوذ دغدغه‌های جدی دارند، مطرح کرد: حوزویان باید مراقب نفوذ اجتماعی و سیاسی دشمن باشند.

امام جمعه قم با اشاره به اینکه دشمن دست از توطئه برنداشته است، گفت: فتنه به معنای خودمحوری و ولایت‌گریزی است و اگر در جامعه مشاهده شود نشان از زنگ خطر تکرار فتنه است که امیدواریم ملت با آگاهی و هوشیاری به پشتوانه حوزویان بتواند از این گردنه‌های دشوار عبور کند.


کد خبرنگار : 20