
وی افزود: تا حدی کمبود گوشت قرمز وجود دارد اما واقعیت این است که این کمبود در حدی نبوده که این چنین موجب گرانی این کالا شود، هر چند که عرضه این محصول تا حدی کم شده اما موضوع این است که پیش بینیهای صورت گرفته هم درست از آب درنیامده است.
بیابانی خاطرنشان کرد: برخی از دوستان مسئول مدعی هستند که صنعتی شدن دامپروری موجب شده هزینه ها افزایش یابد و همین هم باعث گرانی گوشت قرمز شده است این حرف درستی نیست مسلما صنعتی شدن دامداری هزینه ها را به سمت کاهش پیش می برد نه افزایش.
وی تأکید کرد: دام های صنعتی هم شیر بیشتری دارند و هم گوشت آن زیادتر خواهد بود، بنابراین این دلیل درستی نیست که بگوییم صنعتی شدن موجب گرانی شده است زیرا هزینه همه تولیدات در کشور ما به دلیل عدم سرمایه گذاری در زیر بخشها دارای مشکلات زیادی است، بنابراین با یک مدیریت درست می توانستیم بازار گوشت را به خوبی تنظیم کنیم و این کاری ناممکن نیست که متأسفانه تا به حال این اتفاق صورت نگرفته است.