اجرای اعدام قاتل آتنا در ملأعام
رئیس کل دادگستری استان اردبیل با اشاره به این که رسیدگی فوق العاده به پرونده "آتنا" آغاز شده است، گفت: در صورت صدور حکم دادگاه، اعدام قاتل آتنا در پارس آباد در ملأعام اجرا می شود.
خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس کل دادگستری استان اردبیل با اشاره به این که رسیدگی فوق العاده به پرونده "آتنا" آغاز شده است، گفت: در صورت صدور حکم دادگاه، اعدام قاتل آتنا در پارس آباد در ملأعام اجرا می شود.
به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تی نیوز، حجت الاسلام محمدعلی قاصدی در جمع خبرنگاران افزود: رسیدگی فوق العاده و خارج از نوبت به این پرونده در دستور کار قرار گرفته و به همین منظور این پرونده به صورت فوق العاده رسیدگی و حکم آن از سوی دادگاه کیفری یک استان صادر می شود که دادستانی مرکز استان نیز بر روند تحقیقات و آزمایشات تخصصی پزشکی قانونی، نظارت ویژه خواهد داشت.
وی با بیان این که هدف ما اجرای کامل عدالت است، یادآور شد: هیچ گونه اغماض و چشم پوشی در ارتباط با بررسی این پرونده وجود نخواهد داشت و این قاتل حتماً به اشد مجازات خواهد رسید.
رئیس کل دادگستری استان اردبیل خاطرنشان کرد: با وجود این که وقوع این حادثه تلخ و ناگوار برای ما بسیار تأسف برانگیز بود، ولی از هیچ تلاشی برای بررسی این پرونده دریغ نشده است.