تاریخ : 1396,سه شنبه 10 بهمن23:43
کد خبر : 257546 - سرویس خبری : باشگاه نویسندگان

سیدجلال فیاضی؛

#من_محافظ_نمی_خواهم

حرکتی که این هفته در نماز جمعه گرگان تکرار شد و امام جمعه مشهد هم از مسوولان خواست حذف موانع در نماز جمعه را از نظر امنیتی بررسی کنند، به‌طوری‌که امید می‌رود هفته آینده در مشهد و سایر نماز جمعه‌ها هم مانع‌برداری اتفاق بیفتد.

خبرنامه دانشجویان ایران: سیدجلال فیاضی// امیرمومنان علی(ع) در نامه‌ای به یکی از کارگزارانش نوشت: «و از طرف تو برای مردم سفیری جز زبانت نباشد و مابین تو و مردم فاصله و پرده‌ای جز صورتت قرار مده و هیچ نیازمندی را از دیدارت محروم مکن؛ زیرا اگر در آغاز از ورود بر تو منع گردد، پس از آن که حاجتش برآورده شد تو سزاوار سپاسگزاری نخواهی گشت.»

در این میان اما این روزها اقدام زیبای امام جمعه تبریز در تشریفات‌زدایی و مانع برداری از نماز جمعه حرکت خوب دیگری بود که اگر چه دیر هنگام، اما می‌تواند قابل تقدیر باشد.

حرکتی که این هفته در نماز جمعه گرگان تکرار شد و  امام جمعه مشهد هم از مسوولان خواست حذف موانع در نماز جمعه را از نظر امنیتی بررسی کنند، به‌طوری‌که امید می‌رود هفته آینده در مشهد و سایر نماز جمعه‌ها هم مانع‌برداری اتفاق بیفتد.

عدم فاصله بین مردم و مسوولان از ویژگی‌های جمهوری اسلامی به‌عنوان یک نظام برخاسته از متن مردم است که متاسفانه عوامل مختلفی این فاصله را ایجاد کرده و شاید هم هوای نفس برخی مسوولان به آن دامن زده است و برتری طلبی و امتیاز خواهی به‌تدریج آنها را از مردم به‌طور کامل جدا کرده و با مشکلات آنها بیگانه ساخته است. اکنون که مسوولان و شخصیت‌های محترم! به سخن دبیر شورای عالی امنیت ملی بی اعتنایی کردند پیشنهاد می‌کنم رسانه‌ها وفعالان فضای مجازی  در کنارآقای شمخانی قرار گیرند و با ایجاد پویش «#من_محافظ_نمی_خواهم» مسوولان کشور؛ مقامات، وزرا، ائمه جمعه به ویژه شخصیت‌های روحانی و سیاسی را به کنار گذاشتن حفاظت خود فرا بخوانند.

در این صورت پس از چندی با هوشمندی مردم و به‌ویژه جوانان عزیز و خبرنگاران عکاس، جامعه قادر خواهد بود مسئولانی که خود را «برتر» از مردم می‌دانند بشناسد؛ مسوولانی که قرار بود «نوکر» مردم باشند. راستی شما تا کنون نوکری که با محافظ! نزد مردمی بیاید که قرار است «نوکری» آنها را بکند، دیده‌اید؟

با این حرکت علاوه‌بر حذف مانعی به‌نام حفاظت از میان مردم و مسوولان، هزاران نیروی انسانی توانمند آزاد می‌شوند که می‌توانند در سازمان خود به فعالیتی مفیدتر بپردازند و میلیاردها تومان هزینه که در سفرهای پرتعداد مسوولان به خاطر هزینه سفر محافظان انجام می‌شود صرفه‌جویی می‌شود.

مشروط بر آنکه مسوولانی که طی سال‌ها طعم شیرین «همراهان تشریفاتی» البته با هزینه بیت‌المال! به کامشان نشسته است و دیگر دوری از تشریفات را نمی‌توانند تحمل کنند! خدم و حشم دیگری با عناوین تازه برای خود دست و پا نکنند.


کد خبرنگار : 23