تاریخ : 1397,سه شنبه 06 شهريور05:32
کد خبر : 279719 - سرویس خبری : آخرین اخبار صنفی آموزشی

وزیر علوم:

ایران در زمینه رشد علمی رتبه ۱۵ جهان را دارد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دولت دوازدهم بابیان اینکه پیشرفت‌های علمی ایران در زمینه‌های مختلف مرهون انقلاب اسلامی است، گفت: ایران رتبه ۱۵رشد علمی جهان را دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، منصور غلامی بعدازظهر دوشنبه در آئین افتتاح طرح‌های عمرانی دانشگاه دامغان بابیان اینکه ایران رتبه ۱۵ درزمینهٔ رشد و توسعه علمی در سطح جهان دارد، تاکید کرد: کسب رتبه‌های بین‌المللی نشان از حاصل دسترنج اساتید و دانشجویان در مراکز آموزش عالی دولتی و غیردولتی دارد و امروز مفتخریم که عنوان کنیم جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان نظامی برآمده از اعتقادات مذهبی و حامی علم و دانش دارای تعداد توجهی مراکز آموزش عالی در شهرها و استان‌های کشور است که باهدف آموزش و تربیت نیروی انسانی به خصوص برنامه ششم توسعه وزارت علوم، گام‌های اساسی را به سمت رشد علمی دانشگاه‌ها برداشته است.

وی در دیگر بخش سخنان خود با بیان اینکه در سال های اخیر، نگاه خیرّان برای رشد و توسعه دانشگاه های سراسر کشور کمک‌یار وزارت علوم بوده است، تاکید کرد: با همراهی خیران می‌توانیم به رشد و توسعه دانشگاه‌ها کمک کنیم.

رشد علمی ایران چشم گیر است

وزیر علوم همچنین گفت: دانشگاه دامغان با داشتن فضا و معماری بسیار خوب یکی از دانشگاه‌های نمونه و الگو در سطح کشور است از سوی دیگر باید گفت رشد و توسعه آموزش عالی در سطح دانشگاه‌های سطح کشور مانند دامغان، توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با دقت پیگیری می‌شود و در راستای رفع نقاط ضعف گام برمی‌داریم.

غلامی با بیان اینکه رشد و توسعه فضاهای آموزش در ایران عالی است که این مهم فرصتی مناسب را برای تحصیل دانشجویان به وجود آورده است، ابراز داشت: نیروی انسانی عنصری مهم برای رشد جامعه است و تحصیل‌کردگان در مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌ها صاحبان دانش و تربیت محسوب می شوند لذا باید گفت کشور ما درزمینهٔ توسعه علمی از رتبه خوبی برخوردار است که به برکت جمهوری اسلامی و با دستاوردهای پیشرفته مهیا شده است.

ایجاد واحدهای شبکه‌ای در دانشگاه‌های کشور

عضو کابینه دوازدهم همچنین گفت: واحدهای شبکه‌ای در مراکز آموزش عالی وزارت علوم و تحت نظر دانشگاه‌ها باهدف هم‌افزایی علمی و تبادل فناوری ایجاد می‌شود و بر همین اساس معتقد هستیم که با ایجاد این شبکه دانشگاهی می‌توانیم نقاط ضعف علوم دانشگاهی را شناسایی و در راستای حل آن اقدام کنیم.

غلامی درباره دانشگاه دامغان نیز گفت: این دانشگاه می‌تواند الگوی خوبی برای مراکز آموزش‌عالی باشد و ما امیدواریم زمینه ایجاد مرکز رشد و فناوری دانشگاه دامغان نیز به زودی فراهم شود اما باید توجه داشت که در کنار ایجاد این مرکز می‌بایست به منابع غنی و قوی کشاورزی و گردشگری دامغان نیز توجه شود تا با همه این امکانات و ظرفیت‌ها دیگر نگران اشتغال جوانان نباشیم.

وی افزود: یکی از مزیت‌های خوب مراکز رشد فناوری در دانشگاه‌ها، فراهم کردن دفتر تجهیزات و امکانات زیر بنایی و اعطلای تسهیلات ارزان قیمت است.