تاریخ : 1397,پنجشنبه 29 شهريور15:38
کد خبر : 282809 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

چمران: جمنا فراتر از جریان اصولگرایی است

نایب رئیس جبهه مردمی نیرو‌های انقلاب گفت: جمنا فراتر از جریان اصولگرایی است و ممکن است تفکر خاصی برای خود داشته باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی چمران نایب رئیس جبهه مردمی نیرو‌های انقلاب با اشاره به جریان نواصولگرایی قالیباف گفت: همه احزاب‌هایی که اصولگرا و انقلابی هستند یک مانفیست و تفکر خاصی برای خود دارند که همه این موارد می‌تواند برای وحدت و تعامل سازنده با جبهه مردمی نیرو‌های انقلاب تاثیر به سزایی را به همراه داشته باشد.

وی با بیان اینکه جبهه مردمی نیرو‌های انقلاب فراتر از جریان اصولگرایی است، افزود: این جبهه شامل همه نیرو‌های انقلابی بوده، اما در تقسیم‌بندی و ساختار فراتر از جریان اصولگرایی است و ممکن است که تفکر خاصی برای خود داشته باشد.

گفتنی است؛ اولین بار محمدباقر قالیباف پس از انتخابات ۹۶ ریاست جمهوری موضوع نواصولگرایی را مطرح کرد و در نامه‌ای «تغییر اساسی در نحوه کنش جریان اصول‌گرایی» را یکی از مطالبات اصلی جوانانِ مؤمن و دلسوز انقلاب و کشور دانست.