تاریخ : 1397,یکشنبه 06 آبان11:30
کد خبر : 288205 - سرویس خبری : آخرین اخبار ورزشی

پرسپولیسی‌ها درگیری را شروع کردند

مربی دروازه‌بان‌های تیم فوتبال سایپا گفت: پرسپولیسی‌ها شروع‌کننده درگیری بودند، در این درگیری‌ها همه را جدا کردم و دخالتی نداشتم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از باشگاه خبرنگاران، بهزاد غلامپور مربی دروازه‌بان‌های تیم فوتبال سایپا پس از تساوی یک بر یک تیمش مقابل پرسپولیس در هفته دهم لیگ برتر گفت: حق ما مساوی نبود و می‌توانستیم در این بازی برنده هم  باشیم.

غلامپور درباره درگیری‌های بازی افزود: شجاع خلیل‌زاده و دروازه بان خارجی پرسپولیس رادوشوویچ با بازیکنان درگیر شدند. پرسپولیسی ها شروع‌کننده درگیری بودند. من در این درگیری‌ها همه را جدا کردم و دخالتی نداشتم. بازیکنان از داخل زمین درگیر شدند و این درگیری به بیرون از زمین کشیده شد.

مربی دروازه‌بان‌های سایپا در واکنش به این موضوع که شجاع خلیل‌زاده گفته بود بازیکن سایپا فحش داده است بیان کرد: حتما شجاع فحش داده است که بازیکن ما هم فحش داد.