تاریخ : 1397,یکشنبه 28 بهمن17:07
کد خبر : 302401 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

رستمی در دانشگاه شهیدبهشتی:

حمله تروریستی به اتوبوس سپاه ناشی از تقابل تمدن غرب با انقلاب است

رئیس نهاد نمایندگی مقم معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به حمله تروریستی به اتوبوس سپاه گفت: این حمله ناشی از تقابل تمدن غرب با انقلاب اسلامی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، حجت‌الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقم معظم رهبری در دانشگاه‌ها در چهارمین همایش مردم‌سالاری دینی جهان اسلام و غرب که در دانشگاه شهیدبهشتی برگزار شد، با اشاره به تلاش دشمنان برای فاصله انداختن میان مردم و حکومت اظهار داشت: انقلاب اسلامی از زمان پیروزی در معرض دشمنی و چالش‌هایی قرار داشت.

وی در قسمت دیگری از سخنانش به حمله تروریستی به اتوبوس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: این حمله ناشی از تقابل تمدن غرب با انقلاب اسلامی است.

رستمی در بخشی از سخنانش با اشاره به بیانیه رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: توحید، عبودیت، کرامت انسان و سبک زندگی که توسط مقام معظم رهبری مطرح شده و در بیانیه گام دوم تصریح کردند از پایه‌های تمدن اسلامی است. ما باید توجه کنیم که خطاب اصلی بیانیه و وظیفه اصلی اجرای آن بر عهده دانشگاهیان و جوانان است.

نماینده رهبر انقلاب در دانشگاه ها در ادامه با اشاره به توطئه‌های غرب و آمریکا اضافه کرد: دشمنی آمریکا با انقلاب اسلامی در پیش از پیروزی انقلاب هم وجود داشت و پس از پیروزی انقلاب اسلامی هم این دشمنی‌ها همچنان ادامه داد. امروز هم مهم‌ترین دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی ایران، جنگ فرهنگی و رسانه‌ای است.

رستمی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: علت دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی ایران سه دلیل عمده دارد. اولین آن از دست دادن کشوری با منابع و ذخایر فراوان طبیعی و یک خریدار بزرگ سلاح و کشوری مصرف‌کننده بود اما این دلیل، بهانه اصلی دشمنی ۴۰ ساله آمریکا با ایران نیست.

وی ادامه داد: دومین دلیل دشمنی ایالات متحده با جمهوری اسلامی ایران، ضربه محکمی بود که انقلاب ایران به آمریکا زد، چراکه شعار اصلی این انقلاب استبدادستیزی و استعمارگریزی بود و انقلاب اسلامی مقدمه‌ای برای تغییرات و تحولات جدی علیه منافع آمریکا شد.

رستمی در ادامه گفت: دلیل اصلی دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی به چالش کشیدن نظریه لیبرال دموکراسی است. جمهوری اسلامی ایران در مقابل این نظریه مفهوم مردم‌سالاری دینی و جمهوری اسلامی را مطرح کرد و غرب هم برای همین نمی‌تواند ببیند که این نظریه موفق شود. 

وی اظهار داشت: ارزش‌مداری و وجود ارتباط با ارزش‌های دینی و الهی، مبانی مردم‌سالاری دینی بوده و این مبانی در تعارف با مبانی لیبرال - دموکراسی است. اعتقاد به قانون از مبانی دیگر مردم‌سالاری دینی محسوب می‌شود.