تاریخ : 1398,چهارشنبه 14 فروردين16:07
کد خبر : 307213 - سرویس خبری : آخرین اخبار صنفی آموزشی

آغاز فعالیت دانشگاه علوم پزشکی اهواز از ۲۴ فروردین

وی خاطرنشان کرد: این تصمیم از سوی استانداری اتخاد شد و مقرر شد کلیه دانشگاه‌های استان از جمله وزارت علوم، وزارت بهداشت و.... فعالیت‌های درسی و کلاس‌های خود را با یک هفته تأخیر آغاز کنند.

خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، مسعود کرمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان این خبر افزود: تمام کلاس‌های درس و سایر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی این دانشگاه به منظور جلوگیری از خطرات احتمالی از روز شنبه ۲۴ فروردین ماه و با یک هفته تأخیر آغاز می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: این تصمیم از سوی استانداری اتخاد شد و مقرر شد کلیه دانشگاه‌های استان از جمله وزارت علوم، وزارت بهداشت و.... فعالیت‌های درسی و کلاس‌های خود را با یک هفته تأخیر آغاز کنند.

کرمی علت این تصمیم که از سوی استانداری اتخاذ شده را، آمادگی بیشتر دانشجویان برای حضور در دانشگاه عنوان کرد و گفت: انسداد برخی از مسیرها و جاده‌ها، اختلال و مسدود بودن مسیر ریلی به سمت جنوب، مشکل پیدا کردن بلیت هوایی برای برخی از دانشجویان و رفع نگرانی خانواده‌ها به واسطه سیل اخیر و برگشت به حالت عادی و… از جمله دلایل این تصمیم بود.

سیل اخیر مشکلی به خوابگاه‌های دانشجویی وارد نکرد
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه سیل اخیر در استان مشکلی به ساختمان‌ها و خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه وارد نکرده است، گفت: بارندگی‌ها و سیل اخیر خوشبختانه آسیبی به خوابگاه‌های دانشگاه وارد نکرده است.

وی گفت: خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز مقرر بود از تاریخ ۱۵ فروردین ماه بازگشایی شود و اسکان دانشجویان از این تاریخ صورت گیرد اما به دلیل حادثه سیل اخیر بازگشایی خوابگاه‌ها چند روز دیرتر انجام خواهد شد.

کرمی گفت: خوابگاه‌های دانشگاه در ایام تعطیلات نوروزی کار اسکان میهمانان نوروزی از وزارت بهداشت، دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و همچنین میهمانان و زائران راهیان نور را از تاریخ ۲۷ اسفند تا ۱۲ فروردین ماه برعهده داشت و در این ایام اسکان این میهمانان را برعهده داشتیم و خوشبختانه هیچ آسیبی، خوابگاه‌ها و ساکنان را تهدید نکرد.

کرمی افزود: حتی در ایام تعطیلات نوروزی، نیروهای خدماتی و تاسیساتی دانشگاه در آماده باش کامل بودند که اگر مشکلی به لحاظ ترکیدگی لوله، تأسیسات و وقوع هر گونه حادثه احتمالی بود، برطرف کنند که خوشبختانه هیچ حادثه‌ای رخ نداد.

وی با اشاره به اینکه مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی اهواز در ایام تعطیلات نوروزی جلسات متعددی با حضور ریاست دانشگاه و اعضای هیئت رئیسه برگزار کردند، گفت: بازدید از اماکن صنفی و درمانی، موضوع دارو و… از جمله موضوعات این جلسه بود.