تاریخ : 1398,شنبه 17 فروردين13:19
کد خبر : 307390 - سرویس خبری : آخرین اخبار فرهنگی اجتماعی

۲۳ زخمی بر اثر تصادف تریلی با مینی بوس

مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: در پی تصادف یک دستگاه تریلی با مینی بوس ۲۳ نفر مصدوم شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، مصطفی فرامرزی افزود: ساعت ۱۵ و ۲۸ دقیقه وقوع یک تصادف در محور سنندج – دیواندره در نزدیکی روستای سراب قامیش به مرکز فوریت‌های پزشکی ۱۱۵ گزارش داده شد.

وی ادامه داد: ۹ دستگاه آمبولانس، یک بالگرد اورژانس هوایی و یک اتوبوس آمبولانس ویژه حوادث جاده‌ای به محل حادثه اعزام شدند.

مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان یادآور شد: همه ۲۳ مصدوم این حادثه به بیمارستان کوثر سنندج منتقل شدند.

اورژانس هوایی فوریت‌های پزشکی کردستان به عنوان سی و سومین اورژانس هوایی کشور از مرداد ماه سال قبل راه اندازی شده و بالگرد این مرکز که از نوع LOT تک موتوره بوده به مجهزترین تجهیزات پزشکی روز دنیا تجهیز شده است.