تاریخ : 1398,چهارشنبه 21 فروردين22:32
کد خبر : 308113 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

قتل «خاشقجی» حل و فصل شد؟

فرزندان «خاشقجی» در بیانیه ای هرگونه بحث و توافق با ریاض در خصوص حل و فصل این فاجعه را تکذیب کردند.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از رویترز، فرزندان جمال خاشقجی روزنامه‌نگار اهل عربستان سعودی که پیشتر در کنسولگری کشورش در استانبول به قتل رسیده بود، امروز چهارشنبه در بیانیه‌ای هرگونه بحث و توافق با ریاض در خصوص حل و فصل این فاجعه را تکذیب کردند.

فرزند بزرگ خاشقجی نیز در این خصوص گفت: هم اکنون محاکمه در حال برگزاری است و هیچ حل و فصلی مورد بحث و بررسی قرار نگرفته و یا در دستور کار نیست.

این در حالیست که روزنامه آمریکایی واشنگتن پُست پیشتر نوشته بود که فرزندان جمال خاشقجی به دریافت خانه و پول به عنوان غرامت قتل پدر خود مبادرت ورزیده اند.

گفتنی است جمال خاشقچی، روزنامه‌نگار اهل عربستان سعودی سردبیر سابق روزنامه الوطن و ستون‌نویس واشنگتن‌پست، در اکتبر ۲۰۱۸ جهت انجام کار اداری وارد کنسولگری کشورش در استانبول شد و در آنجا به قتل رسید.

پس از گذشت این مدت، چگونگی انجام جنایت و زمان و مکان آن مشخص شده، اما هنوز از جنازه وی خبری نیست.