تاریخ : 1398,یکشنبه 06 مرداد08:03
کد خبر : 321767 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

اژه‌ای: از تصمیمات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا آگاهم

نماینده رهبری در امور دانشجویان ایرانی در اروپا گفت: بنده از تصمیمات شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا مطلع هستم و همواره بنای خود را بر حمایت از تصمیمات شورای مرکزی گذاشته‌ام.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، حجت الاسلام «جواد اژه ای» در حاشیه سیزدهمین همایش سالانه اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور به مشکلات و معضلات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا در گذر سالیان گذشته اشاره و تصریح کرد: من مستمرا تلاش می‌کنم تا در ارتباط کامل با شورای مرکزی اتحادیه باشم و از تصمیمات این شورا مطلع هستم.

وی همچنین ادامه داد: همواره بنای خود را بر حمایت از تصمیمات شورای مرکزی گذاشته‌ام.

نماینده رهبری در امور دانشجویان ایرانی در اروپا یادآورشد: در سال‌های گذشته که اتحادیه بالا و پایین های فراوانی داشته، هیچ‌گاه حمایت خود را از شورای مرکزی اتحادیه قطع نکرده‌ام و امروز هم همچنان به همین شیوه عمل می‌کنم.

اژه ای همچنین در حاشیه این همایش در میان دانشجویان حاضر شد و به سوالات آنان پاسخ داد.

گفتنی است در این همایش که ۳۰ تیر تا یکم مردادماه برگزار شده، اساتید و مسئولانی از جمله حجت الاسلام و المسلمین ابومحمد مرتضوی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در امور دانشجویان خارج از کشور، حجت الاسلام و المسلمین «جواد اژه‌ای» نماینده رهبری در امور دانشجویان ایرانی در اروپا، حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی نظام‌زاده نماینده رهبری برای ارتباط با دانشجویان ایرانی حاضر در آسیا و اقیانوسیه ومحمدباقر خرمشاد استاد دانشگاه به سخنرانی و ارائه نظرات خود پرداختند.

همچنین امیری‌نیا ، گلشنی، ازغدی، سعیده سعیدی و زاهدی وفا، تیمور رحمانی و سرزعیم از دیگر سخنران های این همایش بودند.

لازم به ذکر است سیزدهمین همایش سالانه اساتید و دانشجویان خارج از کشور با عنوان «تمدن نوین اسلامی، فرصت‌ها و چالش‌ها» به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور دانشجویان خارج از کشور برگزار شد و دانشجویان ایرانی شاغل در دانشگاه‌های اروپا و جمعی از اساتید دیگر حاضران در این همایش بودند.