تاریخ : 1398,چهارشنبه 09 مرداد21:44
کد خبر : 322333 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

خدمات‌رسانی دانشجویان دانشگاه شاهد به مردم محروم +عکس

جمعی از دانشجویان بسیجی و جهادی دانشگاه شاهد در روستاهای اطراف خرم آباد مشغول خدمات‌رسانی به مردم محروم هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، جمعی از دانشجویان بسیجی و جهادی دانشگاه شاهد هم اکنون در مناطق و روستاهای اطراف خرم آباد مشغول خدمات‌رسانی به مردم محروم هستند.

این خدمات‌رسانی در قالب اردوی جهادی با عنوان اردوی جهادی « شهید محسن حججی» بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد در حال برگزاری است.

خدمات‌رسانی دانشجویان دانشگاه شاهد به مردم محروم +عکس

گروه جهادی شهید محسن حججی بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد یک گروه ۳۰ نفره متشکل از خواهران و برادران است.

فعالیت‌های عمرانی، آموزشی و بهداشتی از اقداماتی است که دانشجویان به مردم محروم روستای چم دیوان ارائه می‌کنند.

خدمات‌رسانی دانشجویان دانشگاه شاهد به مردم محروم +عکس

دانشجویان بسیجی دانشگاه شاهد هم‌اکنون در روستای «چم‌دیوان» که روستایی از توابع بخش ویسیان شهرستان خرم‌آباد در استان لرستان است، درحال انجام فعالیت‌های جهادی هستند.

گفتنی است این روستا که در سیل اخیر به صورت کامل تخریب شد، 30 تا 40کیلومتر با خرم آباد فاصله دارد.