تاریخ : 1348,پنجشنبه 11 دي07:00
کد خبر : 324 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

سایت فرزند هاشمی فراخوان ارسال اسناد تقلب را از روی خروجی برداشت

در پی درج خبری با عنوان «سایت فرزند هاشمی: هیچ مدرکی از «تقلب گسترده» نداریم» که روز گذشته در شبکه خبر دانشجو درج شد، سایت «آینده» لوگو و خبر مربوط به «فراخوان جمع آوری مدارک و اسناد تقلب در انتخابات» را از روی خروجی خود برداشت.

خبرنامه دانشجویان ایران:در پی افشای رسوایی بزرگ سایت منتسب به فرزند هاشمی توسط «شبکه خبر دانشجو»، سایت «آینده» خبر و لوگوی مربوط به فراخوان ارسال مدارک و اسناد تقلب در انتخابات را از خروجی این سایت حذف کرد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران«شبکه خبر دانشجو»، در پی درج خبری با عنوان «سایت فرزند هاشمی: هیچ مدرکی از «تقلب گسترده» نداریم» که روز گذشته در شبکه خبر دانشجو درج شد، سایت «آینده» لوگو و خبر مربوط به «فراخوان جمع آوری مدارک و اسناد تقلب در انتخابات» را از روی خروجی خود برداشت.

گفتنی است، سایت آینده متعلق به مهدی هاشمی رفسنجانی، روز گذشته در فراخوانی با اذعان به غیر مستند بودن ادعای «تقلب گسترده» در انتخابات ریاست جمهوری دهم، نوشت: با توجه به عدم حضور تعداد زیادی از ناظران کاندیداها به دلایل مختلف از جمله بیماری، عدم دریافت کارت، ‌اخراج از محل اخذ رأی و...،‌ هم‌اکنون اطلاعات کاملی از ابهامات و تخلفات احتمالی در حوزه‌های گوناگون رأی‌گیری سراسر کشور وجود ندارد و تنها با ارائه اطلاعات مستند می‌توان ابهام جدی به وجود آمده در خصوص نتایج اعلام شده انتخابات را از بین برد.