تاریخ : 1398,شنبه 16 شهريور18:46
کد خبر : 327267 - سرویس خبری : آخرین اخبار صنفی آموزشی

خالی ماندن خوابگاه‌های دانشگاه‌های غیردولتی

رئیس سازمان امور دانشجویان اظهار داشت: خوابگاه‌های دانشگاه های غیرانتفاعی به علت کمبود دانشجو خالی مانده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، مجتبی صدیقی روز شنبه  در مورد خوابگاه های دارای ظرفیت های خالی از یک سو و دانشگاه هایی که فاقد خوابگاه هستند، گفت: بخشی از خوابگاه های خالی مانده به دانشگاه های غیردولتی اختصاص دارد که پیش بینی جذب دانشجو داشتند، اما بخشی از ظرفیت های این خوابگاه ها خالی ماند.

وی در مورد وضعیت فعلی خوابگاه های دولتی خاطرنشان کرد: در حوزه دولتی به ندرت خوابگاهی داریم که استفاده نشود؛ در برخی موارد چند خوابگاه برای دختران پیش بینی شده بود، اما تعداد دانشجویان دختر به ظرفیت مورد نظر نرسید و ظرفیت ها خالی ماند.

رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: در مقابل، ظرفیت خوابگاه ها برای پذیرش دانشجویان پسر همیشه کمبود دارد، اما آن تعداد از دانشجویان پسر که بدون خوابگاه ماندند به خوابگاه های خودگردان انتقال داده شدند.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با یادآوری اینکه در سال تحصیلی جدید ۶۰ خوابگاه با ظرفیت ۱۲ هزار دانشجو به خوابگاه های فعلی دانشگاه های دولتی افزوده می شود، گفت: تعدادی از این خوابگاه ها به تازگی احداث شده ‌اند.  همچنین دانشگاه ها ساختمان برخی از خوابگاه ها را برای اسکان دانشجویان اجاره کرده اند.

صدیقی در مورد ساماندهی خوابگاه های بخش خصوصی یا خودگردان اظهار داشت: خوابگاه های خودگردان بعد از چند سال تحت نظر دانشگاه های مادر استان ها ساماندهی و بازنگری شده اند و به زودی آیین نامه جدید این خوابگاه ها به دانشگاه ها ابلاغ می شود.

به گزارش ایرنا، دستورالعمل اجرایی تاسیس و اداره خوابگاه های دانشجویی غیردولتی هر سه سال یک بار باید بازنگری شود که آخرین بار در شهریورماه ۹۴ توسط وزیر وقت علوم، تحقیقات و فناوریی ابلاغ شد.

ناصر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویان پیش از این در گفت و گو با ایرنا خبر از بازنگری این دستورالعمل داد.

در شصت و چهارمین همایش معاونان دانشجویی دانشگاه ها که ۱۰ شهریور ماه در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد،‌ برخی معاونان از خالی ماندن ظرفیت خوابگاه ها در تعدادی دانشگاه و کمبود ظرفیت خوابگاه در برخی دیگر از دانشگاه ها و نبود توازن در این زمینه گله کردند.

با احتساب خوابگاه های خودگردان، در حال حاضر هزار و ۳۶۰ خوابگاه در دانشگاه های دولتی کشور،  دانشجویان را اسکان می دهد.