تاریخ : 1398,چهارشنبه 03 مهر17:09
کد خبر : 329619 - سرویس خبری : آخرین اخبار فرهنگی اجتماعی

مطهری‌پور: ۱۴ مهر، زمان اعزام آخرین کاروان دانشجویی عتبات

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان ضمن بیان گزارش مختصری از فعالیت های ستاد در بیست و یکمین دوره اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات گفت: در این دوره بیش از ۶۴ هزار نفر از دانشگاهیان سراسر کشور ثبت نام نمودند که از آن میان ۱۳ هزار نفر راهی عتبات عالیات شدند .هم اکنون در هفته های پایانی عملیات اعزام هستیم و ۱۴ مهر آخرین کاروان ها اعزام خواهند شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روابط عمومی ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، حجت الاسلام مرتضی مطهری پور،رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در جلسه مشترک ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان و باغ موزه دفاع مقدس جهت بررسی راهکارهای مشترک برای انجام فعالیت های فرهنگی در اربعین حسینی، گفت: سالانه بین ۲۵ تا ۳۰ هزار نفر از دانشگاهیان کشور در دو بازه زمانی به عتبات اعزام می شوند که این ظرفیت بسیار بالایی است و آنچه در این میان حائز اهمیت است جوانان کشور با هزینه خودشان مشتاقانه با کاروان های عتبات دانشگاهیان اعزام می‌شوند.

مطهری پور گفت: در دوره ای زندگی می کنیم که دچار گرفتاری های مادی و دنیایی شده ایم و مظاهر مادی در انسان غفلت ایجاد می کند، در این شرایط مجموعه ها و کسانی که یاد شهدا را زنده نگه می دارند کار ارزشمندی انجام می دهند، امیدواریم خدا به مجموعه شما برکت بدهد و شرمنده شهدا نشویم .

وی افزود : برای نسل جوان حضور در فضای باغ موزه دفاع مقدس جذاب است و روایتگری بسیاری از زوایای پنهان دفاع مقدس را به تصویر می کشد و برای دانشجوها و اساتید قطعا موثر خواهد بود.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: برای همایش های قبل و بعد از سفر زائرین دانشگاهی استان تهران پیشنهاد می شود که در مکان باغ موزه، همایش ها برگزار شود تا پیوندی بین دفاع مقدس و نهضت عاشورا برپا شود.در طول دوران دفاع مقدس تمام عملیات های ما با رمز نام اهل بیت(ع) و بر اساس توسل به ایشان بود و کارهای سخت و نشدنی انجام شد.

وی افزود: همایشی در کربلا با عنوان« احلی من العسل»داریم که با روایتگری راویان بعثه مقام معظم رهبری اجرا می شود و تاثیراتی که شهدا از مکتب عاشورا گرفته اند را بیان می کند و پیوندی میان انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی(ره) و حماسه حسینی ایجاد می گردد که تاثیر معنوی بالایی در زائرین دانشجو دارد.

مطهری پور با اشاره به در پیش بودن اربعین حسینی گفت :مقام معظم رهبری تاکید دارند که میزبانی بر عهده مردم عراق باشد، متقاضیان زیادی داشتیم که ستاد در اربعین موکب برپا کند اما به دلایل مختلف تصمیم گرفتیم تا از ظرفیت موکب های موجود بهره گیری کنیم، یکی از مجموعه هایی که می تواند کمک حال ما باشد مجموعه موزه دفاع مقدس است.

دکترعلی اصغر جعفری، رئیس باغ موزه دفاع مقدس نیز در این دیدار گفت: ما می توانیم در مرزهای مهران و شلمچه تمهیداتی بیاندیشیم که فضایی در اختیار مجموعه ستاد قرار بگیرد.در کارهای تبلیغاتی آمادگی حمایت از مجموعه شما را داریم.همچنین در رادیو سرو که روزانه هفت ساعت برنامه دارد و در بستر اینترنت پخش می شود، می توانیم بخشی از اطلاعات طرح شما را در اختیار مخاطبان قرار دهیم.

وی افزود: ما در موزه دفاع مقدس سامانه ای به نام "موزه شهدا" ایجاد کرده ایم و برای هر شهیدی می خواهیم موزه مجازی درست کنیم. هر موزه باید یک خادم داشته باشد .در ادامه مسیر همکاری، دانشجویان می توانند خادم شهدا شوند و موزه مجازی شهدا را به روزرسانی کنند.دانشجویان عشق و دانش این کار را دارند، این نعمت به مدد اباعبدالله(ع) و به اذن ایشان بوده است و این طرح قطعا ثمرات فراوانی خواهد داشت.

جعفری گفت: اربعین حسینی مقدمه ای برای کارهای بزرگتر است. ما ۲۵۰ هزار شهید داریم و اگر هر دانشجو به یک شهید وصل شود،۲۵۰ هزار دانشجو با شهدا ارتباط معنوی برقرار می کنند که هر کدام از این ها می توانند در افراد دیگری تاثیرگذار شوند .