تاریخ : 1398,سه شنبه 17 دي20:38
کد خبر : 341324 - سرویس خبری : آخرین اخبار صنفی آموزشی

لزوم بازنگری در ساز و کار اختصاص بودجه دستگاه‌ها در امر پژوهش

معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: ساز و کار‌های اجرایی برای افزایش بودجه دستگاه‌ها به امر پژوهش هر چند سال یک بار باید مورد بازنگری قرار گیرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مسعود برومند، معاون پژوهشی  با اشاره به اختصاص یک درصد بودجه‌های پژوهشی دستگاه‌ها به امر پژوهش گفت: با توجه به برنامه ششم توسعه باید به حدود دو درصد برسیم. ساز و کار‌های اجرایی که برای تحقق این امر ایجاد شده است، هر چند سال یک بار باید مورد بازنگری قرار گیرد.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم ادامه داد: پشتیبانی از هدف گذاری‌های صورت گرفته در بخش پژوهش از طریق بودجه و حمایت بخش خصوصی امکان پذیر است. متاسفانه ما هنوز پتانسیل لازم را در این بخش فعال نکرده‌ایم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این پتانسیل بسیار بزرگ و بخش عمده‌ای آن نهفته است باید تلاشمان را در آن بخش افزایش دهیم تا به اهداف خود دست یابیم. در این راستا نیازمند مدل‌های جدید برای همکاری و پشتیبانی دولت از طریق توسعه شرکت‌های خصوصی در واحد‌های فناور هستیم.