تاریخ : 1399,شنبه 25 مرداد15:49
کد خبر : 367171 - سرویس خبری : آخرین اخبار صنفی آموزشی

همکاری دانشگاه‌های تهران و شریف به منظور توسعه کسب و کار دانش بنیان

تفاهم‌نامه همکاری مشترک پردیس‌های بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه صنعتی شریف به منظور توسعه کسب و کار دانش بنیان امضا شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، تفاهم نامه همکاری بین دو پردیس بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران و صنعتی شریف کیش به منظور استفاده از ظرفیت نیروی انسانی متخصص، توانمندی های آموزشی، پژوهشی، فناوری ها و تجهیزات دو طرف برای برطرف کردن نیازهای متقابل، توسعه کسب و کارهای دانش بنیان، ارائه خدمات فناورانه و نوآورانه در سطوح ملی و بین المللی امضا شد.

این تفاهم نامه در راستای تسریع در دستیابی به اهداف و برنامه‌ های مورد توافق از جمله  استفاده از ظرفیت طرفین در توسعه دیپلماسی علم و فناوری شامل تبادل استاد، دانشجو، برگزاری دوره‌ های بین المللی مشترک با سایر مراکز علمی در جهان، مشارکت در راه اندازی و استقرار شهر دانش و سلامت کیش، مشارکت در تاسیس شبکه‌ های آزمایشگاهی در شاخه‌ های پزشکی و مهندسی و همکاری در تجاری سازی یافته‌ های پژوهشی شکل گرفت.

دکتر فرساد نوری زاده رئیس پردیس کیش دانشگاه علوم پزشکی تهران با اذعان به توانمندی این دو دانشگاه در راستای اهداف بین المللی خود گفت: این دو دانشگاه از جمله دانشگاه‌ های خوش نام و توانمند کشور هستند که در فرصتی که پیش آمده می‌ توانند ضمن هم افزایی در توان و امکانات خود گامی مثبت در راستای ایجاد اولین کنسرسیوم مشترک دانشگاهی در جزیره کیش بردارند.

وی تشکیل این کنسرسیوم را جزو اهداف اصلی این همکاری مشترک عنوان کرد و گفت: امیدواریم در کنار این تفاهم نامه، همکاری‌ های مختلف در حوزه‌ های تحقیقاتی و آزمایشگاهی و استفاده از منابع علمی و تجهیزاتی مشترک داشته باشیم و در آینده نه چندان دور با ایجاد رشته‌ های ترکیبی در حوزه علوم پزشکی و فنی و صنعتی بتوانیم پایه‌ های بنیادین برای تحول و استفاده از ظرفیت‌ ها علمی منطقه بنا کنیم.

علی سلک غفاری رئیس پردیس بین المللی دانشگاه صنعتی شریف نیز عمده هدف این تفاهم نامه را فعالیت‌ های بین المللی و جذب دانشجویان خارجی دانست و گفت: مطمئنا با تعامل ایجاد شده و استفاده از ظرفیت‌ های موجود و حاصل شده از این تفاهم نامه بهره برداری‌ های علمی و پژوهشی و بین المللی را در آینده بیشتر شاهد خواهیم بود.