تاریخ : 1400,یکشنبه 23 خرداد21:08
کد خبر : 398534 - سرویس خبری : آخرین اخبار ورزشی

اردوی ۷ روزه تیم ملی زنان در بلاروس به پایان رسید

کاروان تیم ملی فوتبال زنان ایران پس از اردوی یک هفته‌ای در کشور بلاروس و انجام دو بازی دوستانه، به تهران بازگشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل از صدانلاین، اولین اردوی آماده‌سازی برون مرزی تیم ملی فوتبال زنان پس از آن‌که شاگردان مریم ایراندوست سه دوره تمرینی فشرده را در تهران و در کمپ تیم‌های ملی انجام دادند، به مدت یک هفته به میزبانی کشور بلاروس برگزار شد؛ در طول برگزاری این اردو، پس از 2.5 سال تعطیلی رقابت‌های تیم ملی فوتبال زنان ایران، دو مسابقه تدارکاتی نیز انجام گرفت.

در این دو مسابقه تیم ملی فوتبال زنان ایران در مقابل رقبای قدرتمند خود نتوانست نتیجه خوبی بگیرد و مقابل تیم ملی زنان بلاروس 6 بر 0 و مقابل تیم ملی زنان ازبکستان 5 بر 0 بازی‌های خود را واگذار کرد تا با دو شکست اردوی تدارکاتی شاگردان ایراندوست در بلاروس به پایان برسد.

اردوی تیم ملی فوتبال زنان ایران در بلاروس شب گذشته به اتمام رسید و پس از یک هفته اقامت در این کشور، صبح امروز آن‌ها به تهران بازگشتند تا پس از استراحتی کوتاه‌مدت در تیرماه دور جدید اردوی آماده‌سازی خود را در محل کمپ تیم‌های ملی از سر بگیرند؛ چرا که تیم ملی فوتبال زنان ایران خود را برای حضور در رقابت‌های مقدماتی جام ملت‌های آسیا نیز که شهریورماه در هند برگزار می‌شود، آماده می‌کند.

گفتنی است در سفر به بلاروس، سیده شهره موسوی نایب رئیس زنان فدراسیون فوتبال همراه کاروان ملی‌پوشان فوتبال زنان ایران بود و در دیدار با مقامات فدراسیون فوتبال بلاروس توافق شد تا در مردادماه دیدار دوستانه‌ای میان تیم‌های ملی زنان دو کشور به میزبانی تهران برگزار شود.