تاریخ : 1400,شنبه 23 مرداد20:06
کد خبر : 404844 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

جلسه چالشی کمیسیون آموزش با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در جلسه امروز کمیسیون حضور یافت و اعضای جلسه، مطالب چالشی را در حضور وی مطرح کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش در تشریح جلسه صبح امروز(شنبه) کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: حسین باغگلی، گزینه پیشنهادی رئیس جمهور برای وزارت آموزش و پرورش امروز در جلسه کمیسیون و تحقیقات مجلس حضور یافت و جلسه ما با وی بسیار چالشی بود.

وی بیان کرد: اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس سوالات چالش برانگیز زیادی درباره سن پایین گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش مطرح کردند. یکی دیگر از موضوعات مهمی که از سوی نمایندگان مطرح شد آن بود که باغگلی سوابق لازم در آموزش و پرورش ندارد.

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش وزارتخانه‌ای بسیار مهم است و نمایندگان مطالبی را درباره بودجه این وزارتخانه، رتبه بندی فرهنگیان، وضعیت صندوق ذخیره فرهنگیان و شرایط مدارس مناطق محروم مطرح کردند و نکته اصلی از سوی نمایندگان این بود که باغگلی که در این مجموعه فعالیتی نکرده و چگونه می‌خواهد این مسائل را در دستور کار خود قرار دهد و اجرایی کند.

منادی سفیدان با اشاره به اینکه در حال حاضر فراکسیون دانشگاهیان مجلس هم در حال بررسی برنامه‌های گزینه پیشنهادی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هستند، گفت: عصر امروز محمدعلی زلفی گل گزینه پیشنهادی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جلسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس حضور می یابد و برنامه های خود را به نمایندگان ارائه می‌کند.