تاریخ : 1400,دوشنبه 19 مهر23:20
کد خبر : 410544 - سرویس خبری : آخرین اخبار فرهنگی اجتماعی

۵۰۰ کودک کار بادبادک‌ها را به پرواز درآوردند

در هفته جهانی کودک جشنواره بادبادک‌ها و کارناوال شادی برای ۵۰۰ کودک کار و کم برخوردار پایتخت توسط سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران برگزار شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس؛ جشنواره بادبادک‌ها در بعدازظهر روز دوشنبه ۱۹ مهر با حضور کودکان کار و همچنین کودکان مناطق کم برخوردار در منطقه ۱۹ شهرداری تهران (بوستان ولایت) با میزبانی سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی جمعی از مددکاران اجتماعی برگزار شد.

«سید مالک حسینی» مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: به مناسبت فرارسیدن روزهای جهانی کودک جشنواره بادبادک‌ها در این بوستان به‌صورت نمادین برگزار شد. این کودکان از بین ۲۸ مرکز پرتو و مدارس صبح رویش مناطق تهران به این جشنواره دعوت شدند.

سید مالک حسینی در ادامه افزود: ۵۰۰ کودک به این جشنواره دعوت شدند و غرفه‌هایی از قبیل رنگ‌آمیزی چهره، نقاشی و مسابقه جشنواره بادبادک‌ها در این مراسم فعال بودند تا بتوانیم شرایط نشاط ‌آوری را برای  کودکان مهیا کنیم. این در حالی است که این مراسم تنها به امروز خلاصه نمی‌شود و ‌ کارناوال‌های شادی  طی هفته پیش رو  در ۱۷ نقطه دیگر تهران  مستقر می‌شوند و برای کودکان جشن و شادی برگزار می‌کنند.

مالک حسینی با اشاره بااهمیت حفظ عزت‌نفس کودکان کار و کم برخوردار اظهار داشت: کارناوال‌های شادی به مناطقی از شهر تهران می‌روند که تعداد کودکان کم برخوردار در آن  مناطق بیشتر است  تا بتوانیم با کمک مددکاران ساعات خوشی را برای کودکان  رقم بزنیم.