تاریخ : 1400,شنبه 15 آبان23:49
کد خبر : 413045 - سرویس خبری : آخرین اخبار فرهنگی اجتماعی

حضور فعالین فرهنگی بهمئی در مراسم چهلمین روز درگذشت شهید علی لندی

خلخال افزود: فرزندان ایران اسلامی از آن دانش آموزش 13 ساله ای که بر کمر خود نارنجک بسته و جلوی تانک های دشمن را گرفته که بنیانگذار کبیر انقلاب آن را رهبر خود خطاب می کند تا فداکاری شهید علی لندی که برای نجات جان افراد دیگر به دل آتش زده و با از دست دادن جان خود جان آن ها را نجات می دهد، همیشه با ازخودگذشتگی شناخته می شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مراسم چهلمین روز شهادت علی لندی نوجوان فداکار ایذه‌ای با حضور محسن رضایی، معاون اقتصادی رئیس جمهور، استاندار، نماینده ولی‌فقیه و برخی دیگر از مسئولین خوزستان در شهرستان ایذه برگزار شد.

در این مراسم شرکت کنندگانی از ایلات و قومیت های مختلف از استان خوزستان و دیگر استان ها حضور داشتند و باعث وحدمت بیش از پیش قومیت های ایران شد. در این مراسم قومیت هایی همانند عرب های خوزستان، لرهای بختیاری و بهمئی از خوزستان و سایر شهرها حضور داشتند. از این رو گروهی از فعالین فرهنگی بهمئی نیز همراه با اهدای تاج گل در این مراسم شرکت کردند.

مختار خلخال از فعالین فرهنگی بهمئی حاضر در این مراسم ضمن اشاره به فداکاری و رشادت دانش آموز شهید، گفت: شهادت و شجاعت همواره از در خون جوانان و فرزندان ماست.

خلخال افزود: فرزندان ایران اسلامی از آن دانش آموزش 13 ساله ای که بر کمر خود نارنجک بسته و جلوی تانک های دشمن را گرفته که بنیانگذار کبیر انقلاب آن را رهبر خود خطاب می کند تا فداکاری شهید علی لندی که برای نجات جان افراد دیگر به دل آتش زده و با از دست دادن جان خود جان آن ها را نجات می دهد، همیشه با ازخودگذشتگی شناخته می شوند.

مراسم چهلمین روز شهادت علی لندی نوجوان فداکار ایذه‌ای با حضور محسن رضایی، معاون اقتصادی رئیس جمهور، استاندار، نماینده ولی‌فقیه و برخی دیگر از مسئولین خوزستان در شهرستان ایذه برگزار شد.  در این مراسم شرکت کنندگانی از ایلات و قومیت های مختلف از استان خوزستان و دیگر استان ها حضور داشتند و باعث وحدمت بیش از پیش قومیت های ایران شد. در این مراسم قومیت هایی همانند عرب های خوزستان، لرهای بختیاری و بهمئی از خوزستان و سایر شهرها حضور داشتند. از این رو گروهی از فعالین فرهنگی شهرستان بهمئی نیز همراه با اهدای تاج گل در این مراسم شرکت کردند.  مختار خلخال از فعالین فرهنگی شهرستان بهمئی حاضر در این مراسم ضمن اشاره به فداکاری و رشادت دانش آموز شهید، گفت: شهادت و شجاعت همواره از در خون جوانان و فرزندان ماست.  خلخال افزود: فرزندان ایران اسلامی از آن دانش آموزش 13 ساله ای که بر کمر خود نارنجک بسته و جلوی تانک های دشمن را گرفته که بنیانگذار کبیر انقلاب آن را رهبر خود خطاب می کند تا فداکاری شهید علی لندی که برای نجات جان افراد دیگر به دل آتش زده و با از دست دادن جان خود جان آن ها را نجات می دهد، همیشه با ازخودگذشتگی شناخته می شوند.  این فعال فرهنگی در ادامه ضمن تشکر از رضایی، معاون اقتصادی رئیس جمهور و نماینده ولی فقیه در خوزستان برای قدرانی از ایل بهمئی جهت شرکت در این مراسم، گفت: مردم غیور بهمئی همواره خود را از جنس شهادت و فداکاری می دانند و در طول تاریخ با وجود قهرمانانی همچون خداکرم خان بهمئی در برابر طاغوت و زورگویی رژیم استبدادی پهلوی ایستادگی کردند و زیر بار ظلم حاکمان مستبد پهلوی نرفتند.  مختار خلخال از فعالین فرهنگی شهرستان بهمئی بیان کرد: ما فعالین فرهنگی به نمایندگی از مردم بهمئی در این مراسم یادبود و چهلمین روز درگذشت دانش آموز شهید شرکت کردیم تا با برادران خود در ایل قهرمان بختیاری اخوت برادری و دوستی ببندیم و اعلام کنیم که بهمئی همواره در روزهای خوب و بد در کنار برادران خود خواهد ماند.

این فعال فرهنگی در ادامه ضمن تشکر از رضایی، معاون اقتصادی رئیس جمهور و نماینده ولی فقیه در خوزستان برای قدرانی از ایل بهمئی جهت شرکت در این مراسم، گفت: مردم غیور بهمئی همواره خود را از جنس شهادت و فداکاری می دانند و در طول تاریخ با وجود قهرمانانی همچون خداکرم خان بهمئی در برابر طاغوت و زورگویی رژیم استبدادی پهلوی ایستادگی کردند و زیر بار ظلم حاکمان مستبد پهلوی نرفتند.

مختار خلخال از فعالین فرهنگی بهمئی بیان کرد: ما فعالین فرهنگی به نمایندگی از مردم بهمئی در این مراسم یادبود و چهلمین روز درگذشت دانش آموز شهید شرکت کردیم تا با برادران خود در ایل قهرمان بختیاری اخوت برادری و دوستی ببندیم و اعلام کنیم که بهمئی همواره در روزهای خوب و بد در کنار برادران خود خواهد ماند.


کد خبرنگار : 93