تاریخ : 1400,یکشنبه 16 آبان17:31
کد خبر : 413121 - سرویس خبری : آخرین اخبار فرهنگی اجتماعی

شلیک ۴ تیر هوایی برای پایان دادن به فرار سارقان

سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری پایتخت از بازداشت سارقان خودرو و منزل پس از شلیک چهار تیر هوایی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، سرهنگ کیومرث حسنوند با اعلام خبر بازداشت سه سارق در تعقیب و گریز پلیسی، در تشریح این خبر اظهار کرد: مأموران کلانتری ۱۵۴ چیتگر در تاریخ ۱۴ آبان حین گشت‌زنی در محدوده استحفاظی خود، سه سارق را هنگام سرقت از یک خودرو مشاهده کرده و وارد عمل شدند.

سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری پایتخت افزود: متهمان پس از مشاهده گشت انتظامی بلافاصله با خودروی سرقتی متواری شدند که مأموران کلانتری ۱۵۴ چیتگر در یک تعقیب و گریز طولانی با شلیک چهار تیر هوایی متهمان را بازداشت و به کلانتری منتقل کردند.

این مقام پلیسی ادامه داد: متهمان به ترتیب سنی ۳۰ تا ۳۵ ساله هستند  که در بازجویی‌های فنی به جرم خود مبنی بر ۲۰ فقره سرقت محتویات داخل خودرو و منزل در غرب تهران اعتراف کردند.

وی با بیان اینکه هر سه متهم سابقه‌دار هستند، خاطرنشان کرد: شناسایی مالباختگان و کشف جزئیات پرونده کماکان ادامه دارد.