تاریخ : 1400,یکشنبه 28 آذر14:14
کد خبر : 417995 - سرویس خبری : آخرین اخبار فرهنگی اجتماعی

روسای دانشگاه‌ها باید نقاط قوت حوزه علمیه را به دانشگاه‌ بیاورند

زلفی گل تاکید کرد: وحدت حوزه و دانشگاه نیازمند قوانین و مقررات و طراحی درس‌های مشترک، سرفصل های مشترک، مجلات علمی مشترک کتاب های مشترک است. وحدت حوزه و دانشگاه در گرو ارتباط بیشتر این دو با برخورداری از دانشجوی مشترک ارشد و دکترا داشتن و حضور جدی تر هر دو طرف در کنار یکدیگر است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ آیین بزرگداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با حضور اساتید و چهره‌های برجسته حوزه و دانشگاه برگزار شد.

روسای دانشگاه‌ها نقاط قوت حوزه علمیه را به دانشگاه‌ بیاورند

روسای دانشگاه ها باید نقاط قوت حوزه علمیه را به دانشگاه ها بیاورند. محمدعلی زلفی گل وزیر علوم در این مراسم گفت: فرهنگ «برای نمره درس نخواندن» حوزه علمیه باید به دانشگاه بیاید.

وی افزود: وحدت حوزه و دانشگاه در حال حاضر صورت گرفته است، وجود تشکل‌های اسلامی در دانشگاه گواه این موضوع است.

وزیر علوم تصریح کرد: روسای دانشگاه ها باید نقاط قوت حوزه علمیه را به دانشگاه ها بیاورند.

وی ادامه داد: حلقه‌های اتصال  حوزه و دانشگاه می تواند سخت افزاری و یا نرم افزاری باشد، باید این حلقه ها را  پیدا و به بستر مناسبی برای این تعاملات هم افزا تبدیل کرد.

زلفی گل تاکید کرد: وحدت حوزه و دانشگاه نیازمند قوانین و مقررات و طراحی درس‌های مشترک، سرفصل های مشترک، مجلات علمی مشترک کتاب های مشترک است. وحدت حوزه و دانشگاه در گرو  ارتباط بیشتر این دو با برخورداری از دانشجوی مشترک ارشد و دکترا داشتن و حضور جدی تر هر دو طرف در کنار یکدیگر است.

وزیرعلوم گفت: روحانیونی هم که در دانشگاه حضور پیدا می‌کنند باید رفتار و گفتار و کردارشان در دانشجویان تاثیرگذار است. افرادی که معلمی را به شکل تخصصی خوب بلد باشند اثرگذاری آنها بسیار بالا خواهد بود و روحانیونی که خونگرم و به علم ارتباطات با جامعه دانشگاهی مسلط باشند به عنوان الگو، اثرگذاری و قدرت جذب آنها در بین دانشجویان بسیار  بیشتر خواهد بود.

وی تصریح کرد: تعامل خود یک علم و فن است و هر چقدر تلاش کنیم که میزان گفت‌وگوی بین دانشگاه و دانشگاهیان و حوزویان افزایش پیدا کند، قلب ها به هم نزدیک تر خواهد شد و تاثیرات بسیار بیشتر خواهد شد.

زلفی گل ادامه داد: خوشبختانه بعد از  پیروزی انقلاب اسلامی این اتفاق خیلی خوب افتاده و حضور دانشگاهیان در حوزه و حوزویان در دانشگاه برکات بسیاری داشته است.

وی گفت: امروز می بینیم روحانیون در انجمن های علمی، کانون های صنفی و هیات های مذهبی در دانشگاه ها حضور دارند و جلسات هم اندیشی، جلسات قرآن و جلسات نهج البلاغه با حضور روحانیون برگزار می شود  همه اینها هر کدام یک بخشی از این ارتباط است و آن چیزی که باعث می شود که ارتباط بین دانشگاه و دانشگاهیان و روحانیون و حوزویان اتفاق بیفتد کمال همنشینی است.

وی گفت: هر چقدر این رفت و آمدها جدی‌تر، صادقانه تر و خالصانه تر باشه حتماً اثر خودش را خواهد گذاشت و انشالله ما هم تمام قد در خدمت هستیم  و تلاش کنیم  نقاط قوت حوزه را وارد دانشگاه ها کنیم  که این به طور حتم نعمات زیادی را برای کشور به همراه خواهد داشت.


کد خبرنگار : 93