تاریخ : 1348,پنجشنبه 11 دي07:00
کد خبر : 428 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

راز همدستی رسانه های غربی با میرحسین موسوی

حوادث پس ازانتخابات اخیر ریاست جمهوری ایران، مورد توجه گسترده رسانه های غربی قرار گرفت، اما این رسانه ها درگزارش ها وتحلیل هایشان از این حوادث به گونه ای تعجب آور گرایش ها و آرزوهای خود را به جای واقعیت های جامعه ایران قرار دادند.

خبرنامه دانشجویان ایران:روزنامه القدس العربی درمقاله ای نوشت: رسانه های غربی درتحلیل هایشان صرفا به گرایش های خود توجه و واقعیت های جامعه ایران را تحریف می کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران »به نقل از«شبکه خبر دانشجو»، این روزنامه درنسخه اینترنتی امروز خود در مقاله ای به قلم بشیر موسی نافع ، نوشت: حوادث پس ازانتخابات اخیر ریاست جمهوری ایران، مورد توجه گسترده رسانه های غربی قرار گرفت، اما این رسانه ها درگزارش ها وتحلیل هایشان از این حوادث به گونه ای تعجب آور گرایش ها و آرزوهای خود را به جای واقعیت های جامعه ایران قرار دادند.

نویسنده این مقاله تصریح کرد: رسانه های غربی در روزهای اخیر تبلیع کردند که جوانان ایرانی طرفدار موسوی و پیران این کشور طرفدار احمدی نژاد هستند، درحالیکه اغلب کسانی که در تجمع جشن پیروزی احمدی نژاد شرکت کردند جوان بودند.

وی افزوده است: نکته دیگر این است که اغلب رقبای سیاسی رئیس جمهور ایران از نسل پیرمردها و مسن ها هستند، اما احمدی نژاد از نسل انقلابیون جوان این کشور به شمار می رود.

در ادامه مقاله القدس العربی آمده است: درست است که شماری از تظاهرکنندگان معترض به نتیجه انتخابات، طرفدار آزادی های بیشتر اجتماعی و سیاسی هستند، اما طرفداران احمدی نژاد نیز از هواداران تغییر در جامعه ایران به شمار می روند، زیرا آنها خواستار مبارزه با فساد مالی شماری از نخبگان سیاسی این کشور هستند.

این مقاله ادامه می دهد: رسانه های غربی از پیش ازبرگزاری انتخابات ایران تبلیع کردند که طرفداران موسوی اکثریت و طرفداران احمدی نژاد اقلیت هستند. این رسانه ها درگزارش های تصویری خود تجمع های مربوط به طرفداران موسوی را نشان دادند اما هیچ تصویری از تجمع های گسترده هواداران احمدی نژاد را ارائه نکردند، درحالی که واقعیت های جامعه ایران کاملا خلاف این گزارش های ناقص بود و آنها که ازنزدیک و واقع گرایانه این جامعه را بررسی می کردند، متوجه حجم گسترده حمایت های مردمی از احمدی نژاد در نقاط مختلف این کشور بودند.

این مقاله در بخش دیگری با واهی توصیف کردن ادعای تقلب در انتخابات ایران نوشت: تاکنون هیچ دلیل و مدرک قاطع درباره بروز تقلب گسترده درانتخابات اخیر ایران ارائه نشده و این درحالی است که موسوی به گونه ای شک برانگیز از پیروزی خود پیش از شمارش ده درصد آرای صندوق ها خبرداده بود.

القدس العربی با سئوال برانگیز خواندن حمایت های گسترده رسانه های غربی از میرحسین موسوی، نوشت: با این حال رسانه های غربی بدون بررسی دقیق ادعاهای موسوی درباره تقلب در انتخابات، به تبلیغ و حمایت از این ادعاها پرداختند.