تاریخ : 1401,چهارشنبه 29 تير20:05
کد خبر : 438745 - سرویس خبری : آخرین اخبار فرهنگی اجتماعی

 آمریکایی‌ها پذیرفته‌اند با جنگ به جایی نمی‌رسند

قالیباف گفت: تجربه نشان داد مقاومت کردن، تکیه بر مردم و برنامه‌ریزی دقیق برای اجرای برنامه‌های اقتصادی تنها راه نجات است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» قالیباف در دیدار با وزیر امور خارجه سوریه گفت: آمریکایی‌ها، تروریسم و مخالفان جبهه مقاومت به این باور رسیده‌اند که با جنگ به جایی نخواهند رسید.

بنابراین اولویت خود را بر اعمال فشار و تحریم‌های اقتصادی علیه ملت‌ها قرار داده‌اند که فشار بر ملت‌ها، فشار بر دولت هاست.

۲ نگاه در برابر این فشارهای اقتصادی در کشور وجود دارد؛ نخست آنکه در برابر آنها تسلیم شویم و با فشارها کنار آییم و دوم آنکه مبارزه کنیم و بتوانیم روی پای خود بایستیم.

تجربه نشان داد مقاومت کردن، تکیه بر مردم و برنامه‌ریزی دقیق برای اجرای برنامه‌های اقتصادی تنها راه نجات است.

آمریکایی‌ها مجبور شدند بپذیرند و اعلام کنند که فشار حداکثری شکست خورده است، باید این نکته برای ملت‌ها و دولت‌های اسلامی روشن شود و نپندارند که آمریکا، سرور دنیا است.