تاریخ : 1401,سه شنبه 29 شهريور17:39
کد خبر : 444456 - سرویس خبری : آخرین اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات

عاطفه موسوی به سمت مشاور وزیر در امور بانوان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات منصوب شد

او پژوهشگر پسادکتری دانشگاه صنعتی شریف، مدرس دانشگاه، نویسنده و پژوهشگر حوزه امنیت شبکه و حکمرانی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «عیسی زارع پور»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات طی حکمی، «عاطفه موسوی» را به سمت «مشاور در امور بانوان» منصوب کرد.
موسوی دارای مدرک دکتری مهندسی فناوری اطلاعات از دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات و کارشناسی مهندسی کامپیوتر از دانشگاه صنعتی شریف است.

او پژوهشگر پسادکتری دانشگاه صنعتی شریف، مدرس دانشگاه، نویسنده و پژوهشگر حوزه امنیت شبکه و حکمرانی است. او علاوه بر فعالیت های علمی در حوزه های فرهنگی و اجتماعی نیز سابقه فعالیت داشته و به صورت تخصصی در زمینه حکمرانی اینترنت و اشتغال فناوری پایه بانوان فعالیت می‌کند.

وزیر ارتباطات در بهمن سال گذشته درباره نحوه انتخاب مشاور وزیر در امور بانوان وزارت ارتباطات اعلام کرده بود در انتخاب معاونان و مدیران نیز تعجیلی نداشته بلکه سعی کرده با مشورت، افرادی را به عنوان همکار انتخاب کند که فارغ از گرایش‌های سیاسی، از عناصر انقلابی، مومن، اخلاق‌مدار و از متخصص‌ترین و با تجربه‌ترین افراد حوزه اجرایی خود باشند.

زارع‌پور در پی توضیح درباره شاخص‌های خود به منظور انتخاب این معاونت اعلام کرده بود: «می‌خواهم مشاور وزیر در امور بانوان را از بین بانوان شاغل در خود وزارتخانه انتخاب کنم.»

از همین رو وزیر ارتباطات با انتشار فراخوانی، از زنان همکار در این وزارتخانه که خود را مناسب این سمت می‌دانستند، خواستار رزومه شده بود. در نهایت بهمن سال گذشته، 217 نفر از زنان در وزارت ارتباطات اعلام آمادگی کردند. حال پس از 7 ماه بررسی صلاحیت علمی این افراد و با توجه به شاخص‌هایی که وزیر ارتباطات هم به آن‌ها اشاره کرده بود، مشاور امور بانوان وزیر انتخاب شد.

مشاور وزیر ارتباطات در امور بانوان در شرایطی منسوب شده که همچنان زنان آن‌طور که باید سهم برابری با مردان از حوزه ict و اکوسیستم فناوری و نوآوری کشور ندارند. انتصاب یک زن برای معاونت مربوط به زنان و تفکیک دوباره جنسیتی زنان شاید از سویی بها دادن و فرصت دادن به زنان به منظور نقش‌آفرینی موثر باشد، اما باید منتظر عملکرد این معاونت بود که آیا برابری حضور را محقق خواهد کرد یا صرفا یک معاونت نمایشی خواهد بود.