تاریخ : 1401,یکشنبه 29 آبان16:01
کد خبر : 451040 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

برخی از افراد با اجرای پروژه مترو در ورامین مخالف هستند

نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا در مجلس شورای اسلامی گفت: برخی از افراد به علت نفع شخصی با اجرای پروژه مترو در ورامین مخالف هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، حسین نوش آبادی صبح یکشنبه در جلسه شورای اداری ورامین گفت: دشمن برای نابودی ایران برنامه ریزی کرده بوده اما مردم همراهی نکردند.

نوش آبادی با بیان اینکه حوادث اخیر فتنه است، گفت: جمعیت معترضان یک درصد ایران هم نبوده است.

نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متروی ورامین با مصوبه دولت باید اجرا شود اما در شهرستان برخی‌ها مخالف هستند افزود: برخی‌ها نفع شخصی دارند که اجازه نمی‌دهند در ورامین پروژه‌ها اجرا شود.

وی در ادامه عنوان داشت: راه حل مشکل کمبود آب کشاورزی و شرب در ورامین افتتاح خط انتقال تصفیه خانه تهران به ورامین است.

نوش آبادی اظهار داشت: رئیس جمهور دستور لازم برای احداث مترو را داده اند و باید اراده لازم برای اجرای آن باشد که متأسفانه کم کاری‌های در استان و شهرستان وجود دارد و مسئولان راه آهن برای افزایش قطار حومه‌ای و گرمایش قطار تلاش نمی‌کنند.