تاریخ : 1401,شنبه 03 دي12:57
کد خبر : 454991 - سرویس خبری : آخرین اخبار فرهنگی اجتماعی

صدور گواهی عدم سوء پیشینه در ۳۶ ساعت

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه ازکاهش مدت زمان صدور گواهی عدم سوء پیشینه به ۳۶ ساعت خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه ازکاهش مدت زمان صدور گواهی عدم سوء پیشینه به ۳۶ ساعت خبر داد.

محمد کاظمی فرد در بخشی از یک گفت‌وگو با بیان این که «در سال گذشته مدت زمان صدور گواهی عدم سوء پیشینه در ۲ روز کاری و در مدت زمان ۴۸ ساعت صورت می‌گرفت» خبر داد: اما در حال حاضر این زمان به ۳۶ ساعت کاهش پیدا کرده است.

وی در عین حال تاکید کرد: امکان صدور چند ساعته گواهی عدم سوءپیشینه وجود دارد و این موضوع بارها مشاهده شده است و این به زمان درخواست، مکان و خود فرد مرتبط است.

وی هم‌چنین یادآور شد که بیش از یک میلیون و ۴۵۰ هزار گواهی عدم سوءپیشینه در ۸ ماهه ابتدایی امسال صادر شده است.