تاریخ : 1401,سه شنبه 27 دي23:57
کد خبر : 458182 - سرویس خبری : آخرین اخبار صنفی آموزشی

تریبون آزاد نشان‌دهنده‌ وجود فضای گفت‌وگو در جمهوری اسلامی است

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: برگزاری تریبون آزاد دانشجویی نشان‌دهنده‌ وجود فضای گفت‌وگو در جمهوری اسلامی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» عبدالحسین کلانتری در دیدار با رئیس دانشگاه تبریز اظهار کرد: عملکرد درخشان مدیریت دانشگاه تبریز در حوادث اخیر در تمامی محافل و مجالس در تمامی سطوح حتی در شورای عالی امنیت ملی زبانزد بوده و ما از ریاست، اعضای هیأت رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تبریز سپاسگزار هستیم.

وی با بیان اینکه اقدامات انجام شده از سوی دانشگاه تبریز در حوادث اخیر، می‌تواند الگویی برای سایر دانشگاه‌ها باشد، ادامه داد: دانشگاه تبریز به‌دلیل وجود برخی مسائل از جمله قومیت گراها، حوادث منطقه، مشکلات اقتصادی و... می‌توانست آبستن حوادث تلخی باشد که درایت و مدیریت خالصانه دکتر نصراله زاده که ترکیبی از نصیحت و برخورد قانونمندانه بود، موجب آرام شدن فضای دانشگاه شد.

کلانتری با اشاره به برگزاری تریبون آزاد در دانشگاه تبریز خاطرنشان کرد: مسئولان دانشگاه تبریز به‎‌عنوان اولین دانشگاه در حوادث اخیر جرأت به خرج داده و تریبون‌های آزاد دانشجویی را برگزار کردند و نشان دادند که بستر و فضای گفت‌وگو در جمهوری اسلامی ایران حتی برای مخالفان نیز وجود دارد و نه تنها مرعوب فضای سخت و سنگین تبلیغاتی دشمنان نظام نشدند، بلکه با این فرض که دانشجویان مانند فرزندان ما هستند، با توکل بر خداوند و تمسک به شیوه و راه امامین انقلاب، دانشگاه تبریز را از شرایط سخت و خطرناک خارج کردند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درخصوص درس‌ها و عبرت‌های حوادث اخیر نیز گفت: علاوه بر شناخت شیوه‌های جدید دشمنیِ دشمنان انقلاب اسلامی، مهم‌ترین درسی که ما باید از حوادث اخیر بگیریم این است که باید به کم‌کاری‌های خودمان پی ببریم و اینکه ما در طول سال‌های اخیر چه ضعف‌هایی داشتیم که نتیجه‌ و خروجی این ضعف‌ها منجر به شکل‌گیری این حوادث شد. حرف‌ها و رفتارهای بی‌سابقه‌ای که در این ایام از سوی دانشجویان در کف دانشگاه‌ها انجام شد، نتیجه‌ رها کردن عرصه‌ فرهنگ در طول سال‌های اخیر است.

وی همچنین با اشاره به فرارسیدن سالروز شهادت ۲۲دانشجوی کارگاه دانشکده‌ فنی دانشگاه تبریز، این شهدا را بهترین الگوی فرهنگی و علمی برای دانشجویان عصر حاضر عنوان کرد و افزود: ما نباید اجازه دهیم که شهدا با دارابودن ظرفیت‌های بالا، مهجور بمانند.

کلانتری با اشاره به زنده ماندن روحیه‌ مطالبه‌گری و نقش آفرینی در بین دانشجویان در حوادث اخیر گفت: باید قبول کنیم که اگر در شرایط عادی کار فرهنگی انجام ندهیم، مجبور هستیم در شرایط بحرانی چندین برابر شرایط عادی هزینه کنیم تا بلکه به وضعیت عادی برگردیم. در حالی که اگر ما به‌جای بهانه کردن کمبود امکانات و دست رد به سینه‌ دانشجویان، آن‌ها را متولی اصلی کارهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه قرار دهیم، مطمئن باشید با هزینه‌های بسیار کمتری نسبت به سایر برنامه‌ها، نتایج بسیار خوبی کسب خواهیم کرد.