تاریخ : 1402,سه شنبه 19 ارديبهشت23:08
کد خبر : 469694 - سرویس خبری : آخرین اخبار فرهنگی اجتماعی

حامیان اغتشاشات اکنون خود دچاربی‌ثباتی شده‌اند

فرمانده کل سپاه گفت: چندماه قبل که اغتشاشات شکل گرفته بود تصور همه دشمنان، معاندان و حامیان خارجی آنها این بود که نظام درآستانه فروپاشی است و خود را برای پیروزی بزرگ و تغییر صحنه جهان آماده کرده بودند اما امروز خود دچار بی‌ثباتی و تزلزل شده‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» سلامی، فرمانده کل سپاه گفت: چندماه قبل که اغتشاشات شکل گرفته بود تصور همه دشمنان، معاندان و حامیان خارجی آنها این بود که نظام درآستانه فروپاشی است و  خود را برای پیروزی بزرگ و تغییر صحنه جهان آماده کرده بودند اما امروز خود دچار بی‌ثباتی و تزلزل شده‌اند.

امروز را نگاه کنید همه آنها که ما را بی ثبات و درآستانه تزلزل می‌دانستند، گرفتار بی‌ثباتی شدند و این جمهوری اسلامی است که در ثبات می‌درخشد.

رژیم صهیونیستی آنچنان بی‌ثبات شده که کسی به این رژیم سفر نمی‌کند و غربی‌ها حتی مسئولان آنها را راه نمی‌دهند؛ از طرفی روزانه ۳۰ عملیات مسلحانه در آنجا انجام می شود که بخشی از طرف کرانه باختری مسلح، بخشی از غزه و لبنان وسوریه انجام می‌شود.