تاریخ : 1402,پنجشنبه 25 خرداد17:03
کد خبر : 473230 - سرویس خبری : آخرین اخبار اقتصادی

اولین رویداد تخصصی طعم‌دهنده‌ها در صنایع نوشیدنی ایران برگزار شد

زمزم با همکاری موسسه تحقیق و توسعه دانشمند و ستاد توسعه زیست فناوری اولین رویداد تخصصی طعم‌دهنده‌ها در صنایع نوشیدنی ایران را برگزار کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ زمزم با همکاری موسسه تحقیق و توسعه دانشمند و ستاد توسعه زیست فناوری اولین رویداد تخصصی طعم‌دهنده‌ها در صنایع نوشیدنی ایران را برگزار کرد.

زمزم با همکاری موسسه تحقیق و توسعه دانشمند و ستاد توسعه زیست فناوری اولین رویداد تخصصی طعم‌دهنده‌ها در صنایع نوشیدنی ایران را سه شنبه 23 خرداد 1402 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران سالن IHIT برگزار کرد.

اولین رویداد تخصصی طعم‌دهنده‌ها در صنایع نوشیدنی ایران برگزار شد

این رویداد با هدف شناسایی، حمایت و توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه طعم‌دهنده‌های نوشیدنی با حضور حدود 70 نفر از متخصصین و نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه نوشیدنی و طعم دهنده‌ها برگزار شد.

زمزم که در چندسال اخیر با حمایت ویژه از شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی،  تقویت کیفیت و افزایش تنوع محصولات را محور اصلی فعالیت‌های خود قرار داده است، امسال نیز برنامه‌های ویژه‌ای برای حمایت از جامعه علمی و دانش‌بنیان در حوزه‌های مرتبط با فعالیت خود دارد.

اولین رویداد تخصصی طعم‌دهنده‌ها در صنایع نوشیدنی ایران برگزار شداولین رویداد تخصصی طعم‌دهنده‌ها در صنایع نوشیدنی ایران برگزار شداولین رویداد تخصصی طعم‌دهنده‌ها در صنایع نوشیدنی ایران برگزار شداولین رویداد تخصصی طعم‌دهنده‌ها در صنایع نوشیدنی ایران برگزار شداولین رویداد تخصصی طعم‌دهنده‌ها در صنایع نوشیدنی ایران برگزار شد