
به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز به سالروز شهادت مظلومانه آیتالله دکتر بهشتی و۷۲تن از یاران امام خمینی(ره)اشاره کرد و هفته قوه قضائیه را گرامی داشت.
وی در این باره گفت: یاد وخاطره شهدای حادثه ۷تیر به ویژه آیتالله بهشتی را گرامی میدارم و به مسئولین و کارکنان خدوم قوه قضاییه به خصوص رییس محترم قوه قضاییه جناب حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای که تلاش جدی در برخورد با فساد دارد و روش مردمداری در پیش گرفته،خداقوت میگویم.
آیتالله جنتی در ادامه برای مسئولان و کارکنان دستگاه قضایی کشور در انجام وظایف مهم و سختی که برعهده دارند،آرزوی توفیق کرد.
دبیر شورای نگهبان همچنین بیان داشت: روزهای تیرماه،یادآور مظلومیت مردم ایران و حقانیت انقلاب اسلامی است؛از ترور مسئولین نظام تا بمباران شیمیایی سردشت و شهادت غمبار۲۹۸مسافر هواپیمای مسافری جمهوری اسلامی ایران با شلیک موشک ناو جنگی آمریکایی بر فراز خلیج فارس.این اتفاقات اسناد محکم و متقنی است که نشان میدهد آمریکا و همپیمانانش به هیچوجه صلاحیت سخن گفتن از حقوق بشر ندارند.