تاریخ : 1402,چهارشنبه 25 مرداد21:09
کد خبر : 479304 - سرویس خبری : آخرین اخبار صنفی آموزشی

برترین‌های کنکور|

تأثیر سوابق تحصیلی را در کنکور جدی بگیریم

نوروزی منش رتبه ۸ گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی گفت: کنکور هم سختی‌های خودش را داشت ولی کنکور دی ماه نتایج خوبی به همراه داشت، بخصوص تأثیر سوابق تحصیلی در آزمون بسیار خوب بود و باید تأثیر آن را در کنکور جدی بگیریم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  پارسا نوروزی منش رتبه هشتم گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی ، گفت: از دوران کودکی اتفاقاتی که در مسیر تحصیلی و مدرسه برایم رقم خورد به ریاضی علاقمند شدم و علاقه‌ای به دکتر شدن نداشتم در گروه علوم ریاضی و فنی شرکت کردم.

وی افزود: در مدرسه استعدادهای درخشان تحصیل کرده‌ام و تمام فعالیت‌های مربوط به کنکور در مدرسه برایمان ارائه می‌شد و در سال کنکور حدود ۸-۷ ساعت مطالعه می‌کردم و همین‌ میزان برایم کافی بود.

نوروزی‌منش یادآور شد: همیشه و همه‌جا بخصوص در مسیر کنکور خانواده‌ام همراهی‌ام کردند البته گاهی هم که نمره خوبی از آزمون کسب نمی‌کردم کمی ناراحت می‌شدند.

این کنکوری اضافه کرد: خبر قبولی‌ام را از دوستم معین یوسفیان که وی نیز رتبه چهارم گروه علوم ریاضی را کسب کرده شنیدم و خیلی خوشحال شدیم.

وی گفت: علاقه زیادی به حضور در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه شریف داریم و به هیچ رشته دیگری فکر نمی‌کنم.

نوروزی منش در پایان اضافه کرد: کنکور هم سختی‌‌های خودش را دارد. کنکور دی ماه برای ما نتایج بسیار خوبی به همراه داشت و به خصوص تأثیر سوابق تحصیلی که در آزمون بسیار خوب بود و باید تأثیر سوابق تحصیلی را در کنکور جدی بگیریم.