تاریخ : 1402,یکشنبه 22 بهمن21:12
کد خبر : 496225 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

خسروپناه: راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان‌دهنده فرهنگ اصیل اسلامی است

دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت:راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان‌دهنده تبعیت مردم از انقلاب فرهنگی و فرهنگ اصیل اسلامی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن اظهار کرد: مهمترین پیام راهپیمایی 22 بهمن حضور دلگرم مردم در انقلاب اسلامی است و نشان می دهد که انقلاب بدون مردم معنا ندارد، همانطور که انقلاب بدون نام امام و ولایت مقام معظم رهبری بی معناست.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: راهپیمایی 22 بهمن نشان می دهد که مردم تابع انقلاب فرهنگی است انقلاب ما سیاسی و حزبی نبود،‌ گرچه رژیم منحوس را کنار زد به این معناست آن رژیم با فرهنگ اسلامی در تعارض بود.

وی گفت: انقلاب ما انقلاب فرهنگی است و این حضور مردم نشان دهنده تایید فرهنگ اصیل اسلامی است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: راهپیمایی 22 بهمن در 45 سالگی انقلاب اسلامی پیوند وثیقی با انتخابات مجلس شورای اسلامی دارد همانطور که مردم در این روز با شور و هیجان حضور پیدا کردند و 45 سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن گرفتند، با شور و هیجان در انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز حضور خواهند داشت.