تاریخ : 1402,سه شنبه 08 اسفند00:53
کد خبر : 497500 - سرویس خبری : آخرین اخبار فرهنگی اجتماعی

وزیر اسبق بهداشت: انتخابات تاثیر مستقیمی روی جامعه سلامت دارد

وزیر اسبق بهداشت افزود: حضور در این انتخابات فرصتی است که بتوانیم از این فرصتمان به نحو احسن استفاده کنیم و بعد از آن هم باید مطالبه کنیم تا نمایندگان بتوانند این مطالب را پیگیری کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس، کامران باقری لنکرانی وزیر اسبق بهداشت گفت: اگر میخواهیم اصلاحاتی از جمله در بخش سلامت کشور رخ دهد و سلامتی مردم و شرایط کار برای ارائه کنندگان نظام سلامت بهبود یابد لازم است نمایندگان خوبی را به مجلس معرفی کنیم.

وزیر اسبق بهداشت افزود: حضور در این انتخابات فرصتی است که بتوانیم از این فرصتمان به نحو احسن استفاده کنیم و بعد از آن هم باید مطالبه کنیم تا نمایندگان بتوانند این مطالب را پیگیری کنند.

وی ادامه داد: رای ندادن این فرصت را از ما میگیرد و امکان اصلاح را کمتر می کند و ما از مسیر درست دور می شویم.
باقری لنکرانی گفت: رای دادن باعث اقتدار ملی کشورمان می شود و این وظیفه ای است که همه ما در قبال کشورمان داریم.

وزیر اسبق بهداشت افزود: یادمان نرود سال گذشته عده ای طمع کردند به جای یک ایران 9 ایران داشته باشیم و بهترین ایران برای آنها ایران متکثر و ضعیف بود.

وی گفت: حضور ما در این انتخابات اقتدار ملی مارا زیاد می کند و کمک میکند ما هم به سهم خودمان با انتخاب نمایندگان مناسب برای حل مشکلات کشورمان اقدام کنیم.