تاریخ : 1403,جمعه 21 ارديبهشت19:48
کد خبر : 504196 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

رئیسی: امیدوارم با رأی مردم مجلس قوی شکل گیرد

رئیس‌جمهور، گفت: امیدوارم با رأی مردم، مجلس شورای اسلامی در زمان مقرر تشکیل شده و مجلسی قوی شکل گیرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بعدازظهر امروز جمعه با حضور در مسجد جامع حضرت صاحب الزمان (عج) در شهرک صالح آباد واقع در جنوب غرب تهران در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی که به صورت الکترونیکی برگزار شد، شرکت کرد.

رئیسی پس از ثبت رأی خود، گفت: انتخاباتی امن سالم و مشارکتی، آن چنان که رهبری فرمودند در حال برگزاری است.

رئیس‌جمهور تأکید کرد: از افتخارات نظام جمهوری اسلامی این است که نظام ما مبتنی بر رأی و نظر مردم بود و شکل‌گیری همه نهادها در این کشور مبتنی بر رأی مردم است، دیگران قیافه دموکراسی می‌گیرند و حرف از رأی مردم می‌زنند، ولی نظام جمهوری اسلامی عمل می‌کند.

رئیسی تأکید کرد: دلیل حُقد و کینه دشمنان این است که می‌بینند نظام اسلامی مبتنی بر رأی و اراده مردم است، امیدوارم با رأی مردم، مجلس شورای اسلامی در زمان مقرر تشکیل شده و مجلسی قوی شکل گیرد.

رئیس‌جمهور در پایان خاطرنشان کرد: مجلس قوی می‌تواند قوانین مورد نیاز کشور را تصویب کند، ریل‌گذاری قوی برای کشور داشته باشد، مجلس قوی در کنار دولت قوی می‌تواند ایرانی قوی را رقم بزند.