به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس، محسن مردانی رئیس جهاددانشگاهی دانشگاه شریف گفت: ما در جهاددانشگاهی شریف یک بخش آموزش داریم که در این معاونت کارهای آموزشی خوبی شکل میگیرد و بخشی از کار هم در حوزه اتوماسیون است.
وی افزود: در بخش اتوماسیون کارهای آموزشی خوبی انجام میدهند و یکی از کارهای حوزه آموزشی در اتوماسیون نیز انجام کارهای تئوری است. مردانی ادامه داد: مهندسان سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف با طراحی و تولید این دستگاه کمک آموزشی که شبیه سازی نمونه خارجی آن با کیفیت و دقت به مراتب بالاتر است.
وی افزود: مهندسان ما موفق شدند نیاز داخلی را به خصوص در حوزه پژوهش و آموزش تخصصی، مرتفع سازند و از خروج ارز جلوگیری کنند. مردانی با اشاره به قیمت پایین محصول تولید شده نسبت به نمونه خارجی آن، گفت: قیمت تمام شده این محصول در کشور حدود یک سوم هزینه وارداتی آن معادل ۱۴ هزار یورو است که رقمی بسیار بصرفه بوده است و از طرفی با تجاری سازی محصول در جهاددانشگاهی، ارزش افزودهای قابل توجه به واسطه آموزش حاصل میشود.
وی افزود: این نیاز ایجاد شد تا دستگاهی را بسازیم که هم اکتروهیدرولیک و آموزشی باشد. ما یک مرکز دیگری داریم و سفارش ساخت و تولید را بر عهده دارد و از نمونه های خارجی الگوبرداری کردند و با تجهیزات و تولیدات داخلی موفق به ساخت این دستگاه شدند.
مردانی ادامه داد: این دستگاه به بخش آموزش ما داده شد و آموزش های تخصصی ما بر روی این دستگاه اعمال میشود.