تاریخ : 1403,یکشنبه 06 خرداد19:44
کد خبر : 505947 - سرویس خبری : آخرین اخبار صنفی آموزشی

بهرامی : در سال‌های آینده در دروس عمومی چیزی به نام کنکور نداریم

مسعود بهرامی گفت: با ایجاد سابقه و ترمیم نمره، در دروس عمومی چیزی به نام کنکور نخواهیم داشت و ۱۰۰ درصد ورود به دانشگاه بر اساس محتوای مدرسه و نتایج آزمون نهایی خواهد بود که تستی نیست و تشریحی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  مسعود بهرامی مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در یک برنامه خبری، اظهار کرد: سال‌ها بود که متأسفانه فاصله‌ای بین سنجش و آموزش اتفاق افتاده بود.

یعنی آموزش در مدرسه بر اساس کتاب درسی، محتوای آموزشی و کاری که معلمان انجام می‌دادند، اتفاق می‌افتاد اما سنجش در یک فضای دیگری مثل تستی و کنکور و ... اتفاق می‌افتاد. وی با بیان اینکه سال‌ها این اراده وجود داشت که این مشکل حل شود و فرایند آموزش و سنجش یکجا و در فضای مدرسه اتفاق بیفتد، افزود: الحمدالله در یکی، دو سال گذشته که مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد، سنجش هم به خود مدرسه برگشت.

بهرامی ادامه داد: اکنون دانش‌آموزان ما به جای اینکه مجزا از کتاب درسی، محتوا و فعالیت معلم، به سراغ کتاب تستی بروند و با آن اتفاقات وارد آموزش عالی شوند، با اتکا به محتوای آموزشی و آنچه در کتاب درسی‌شان است، به سادگی می‌توانند مقطع متوسطه را بگذارنند و با همین امتیازات وارد دانشگاه شوند.

وی اضافه کرد: با ایجاد سابقه و ترمیم نمره، در دروس عمومی چیزی به نام کنکور نخواهیم داشت و 100 درصد ورود به دانشگاه بر اساس محتوای مدرسه و نتایج آزمون نهایی خواهد بود که تستی نیست و تشریحی است و دانش‌آموز سر فرصت می‌نشیند، پاسخ می‌دهد و در دروس اختصاصی 50 درصد است.