تاریخ : 1403,چهارشنبه 10 مرداد17:37
کد خبر : 512478 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

ولایتی: صهیونیست‌ها تاوان سختی خواهند داد

دبیر کل مجمع بیداری اسلامی تاکید کرد: صهیونیست‌ها به خاطر اقدامات تروریستی خود تاوان سختی خواهند داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی اکبر ولایتی دبیر کل مجمع بیداری اسلامی تاکید کرد: صهیونیست‌ها به خاطر اقدامات تروریستی خود تاوان سختی خواهند داد.

متن کامل پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

الَّذِینَ آمَنُوا وَهَاجَرُوا وَجَاهَدُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ أَعْظَمُ دَرَجَةً عِنْدَ اللَّهِ وَأُولَئِکَ هُمُ الْفَائِزُونَ

شهادت مجاهد مخلص و فداکار آقای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس طی یک عملیات تروریستی، جنایت و نقض آشکار قوانین بین المللی است و رژیم صهیونیستی به خاطر ارتکاب این جنایت بزدلانه تاوان سختی خواهد داد. 

  شهید اسماعیل هنیه از رهبران برجسته و مبارزان با سابقه مقاومت اسلامی فلسطین بود که در طول تمام سال‌های مبارزه و مجاهدت ارزشمندترین دارایی خود را در راه آرمان فلسطین و آزادی قدس شریف و مبارزه با صهیونیست‌ها تقدیم کرد.  این یک محاسبه غلط است که رژیم صهیونیستی تصور می‌کند با ترور رهبران و فرماندهان مقاومت اسلامی، می‌تواند خود را از شرایط بسیار سخت و بحرانی و تهدیدهای موجودیتی که در آن گرفتار است نجات دهد.

دشمن جنایتکار و خونخوار صهیونیستی و حامیان بین المللی آن، خصوصاً آمریکا بداند که ترور این برادر مجاهد و ارزشمند هیچ خللی در عزم آهنین، مقاومت اسلامی، حماس و جهاد اسلامی و سایر مقاومت فلسطینی در مبارزه با رژیم جنایتکار و تروریست صهیونیست ایجاد نخواهد کرد؛ خون پاک شهید هنیه صدها هنیه می‌آفریند و مقاومت در برابر ظلم و طغیان و وحشی‌گری صهیونیست‌ها را دو چندان می‌کند.

دشمن جنایتکار و بزدل که در میدان جنگ نابرابر نتوانست به هیچ کدام از اهداف خود برسد، با اقدام ناجوانمردانه و تروریستی قصد دارد ناکامی های میدان را به موفقیت تبدیل نماید، در حالیکه چنین اقدامات، ارزش نظامی ندارد و بی تردی برابر سنن الهی رژیم جنایتکار تاوان سخت و سنگینی را خواهد داد و زمینه های فروپاشی هرچه بیشتر خود را تسهیل خواهد کرد. 

"وَ سَیعلَمُ الَّذینَ ظَلَموا أی مُنقَلَبٍ یَنقَلِبونَ" بزودی دست انتقام الهی توسط رزمندگان جبهه مقاومت بیرون خواهد آمد و انتقامی سخت از این رژیم ددمنش خواهد گرفت و آن چیزی کمتر از سرعت روز افزون فروپاشی آن به دنبال نخواهد داشت.

تلاش‌های خستگی‌ناپذیر و مجاهدت‌های مداوم وی د مبارزه با تروریسم و اشغال‌گری، همواره الهام‌بخش تمامی اعضای مقاومت اسلامی و آزادی‌خواهان جهان خواهد بود و یاد و خاطره‌ او همواره در دل‌ها زنده خواهد ماند و مبارزات او همچنان مشعل راهنمای بسیاری خواهد بود.