تاریخ : 1403,شنبه 17 شهريور12:33
کد خبر : 515517 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

گفت و شنود/ چی گفت؟!

مگر طی ۸ سال که در دولت آقای روحانی برای رفع تحریم‌ها مذاکره کردند چه دستاوردی داشته‌اند که حالا دوباره ساز مذاکره را کوک کرده‌اند؟!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:

گفت: «ریچارد نفیو»، یکی از معماران و برنامه‌ریزان تحریم‌ها علیه ایران در یادداشتی نوشته است؛ باید اعتراف کرد که ایران توانایی زیادی در خنثی کردن تحریم‌ها دارد و تحریم‌ها اکنون اثر خود را از دست داده‌اند.

گفتم: به آنهایی بگو که به بهانه لغو تحریم‌ها، دنبال باز کردن سر مذاکره با آمریکا هستند!

گفت: مگر طی ۸ سال که در دولت آقای روحانی برای رفع تحریم‌ها مذاکره کردند چه دستاوردی داشته‌اند که حالا دوباره ساز مذاکره را کوک کرده‌اند؟!

گفتم: رفته بودند تحریم‌ها را لغو کنند ولی نه فقط تحریم‌ها لغو نشد بلکه تعداد آنها را دو برابر هم کردند! آن‌همه خسارتی که به بار آوردند و امکانات و ظرفیت‌هایی که بر باد دادند بماند!

گفت: در مقابل این‌همه خسارت و نابلدی چه پاسخی دارند؟!

گفتم: جوانی به یکی از مدیران گفت؛ از شما یک سؤال محرمانه دارم. مدیر به حاضران گفت از اتاق خارج شوند و به آن جوان گفت؛ سؤالت را بپرس... اما چون همه از اتاق بیرون رفته بودند کسی نمی‌داند آن جوان چه سؤالی کرد و آن مدیر چه جوابی داد؟!