تاریخ : 1403,یکشنبه 13 آبان16:57
کد خبر : 521377 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

در بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی مطرح شد؛

به یک معنا روز دانش آموز، به یک معنا روز دانشجو

سیزده آبان تنها یک روز در تقویم نیست، سیزده آبان شروع سقوط هیبت استکباری آمریکاست. نقطه شروع شور مبارزاتی مردم ایران است علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی.

به گزارش خبرنگار تشکل های دانشجویی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت گرامیداشت یوم‌الله 13 آبان بیانیه صادر کرد.

متن کامل این بیانیه را در ادامه می‌خوانید:

هُوَ الَّذِی أَخْرَجَ الَّذِینَ کَفَرُوا مِنْ أَهْلِ الْکِتَابِ مِنْ دِیَارِهِمْ لِأَوَّلِ الْحَشْرِ مَا ظَنَنْتُمْ أَنْ یَخْرُجُوا وَظَنُّوا أَنَّهُمْ مَانِعَتُهُمْ حُصُونُهُمْ مِنَ اللَّهِ فَأَتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ حَیْثُ لَمْ یَحْتَسِبُوا وَقَذَفَ فِی قُلُوبِهِمُ الرُّعْبَ یُخْرِبُونَ بُیُوتَهُمْ بِأَیْدِیهِمْ وَأَیْدِی الْمُؤْمِنِینَ فَاعْتَبِرُوا یَا أُولِی الْأَبْصَارِ

اوست کسى که از میان اهل کتاب کسانى را که کفر ورزیدند در نخستین اخراج [از مدینه] بیرون کرد گمان نمیکردید که بیرون روند و خودشان گمان داشتند که دژهایشان در برابر خدا مانع آنها خواهد بود و[لى] خدا از آنجایى که تصور نمیکردند بر آنان درآمد و در دلهایشان بیم افکند [به طورى که] خود به دست ‏خود و دست مؤمنان خانه ‏هاى خود را خراب میکردند پس اى دیده‏وران عبرت گیرید.
سوره مبارکه حشر آیه ۲

یوم الله ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و یادآور روز مهمی است؛ به یک معنا روز دانش آموز، به یک معنا روز دانشجو و به یک معنا روز استواری ملت ایران در مقابل خدعه استکبار است.

در همین روز دانشجویان غیور و انقلابی امام زمان (عج) از دیوار قلعه شیطان بالا رفته و لانه جاسوسی آمریکا را اشغال و پاکسازی کردند، تا باز هم روزنه‌ی امیدی برای آمریکا باقی نماند. در واقع جهادی ابتدایی بود علیه استکبار جهانی؛ به قول حضرت امام (ره)، انقلابی بود بعد از انقلاب اول.

مستکبران عالم همچون آمریکای جنایتکار و رژیم خونخوار، نسل‌کش و غاصب صهیونیستی مانند انگل‌هایی، تنها به فکر مکیدن خون ملت‌های دیگر برای تقویت خود هستند. آنان از زمان انقلاب اسلامی تا به امروز دست از تلاش برای تقویت خود و امتداد استکبار و نظام سلطه به ایران نه تنها برنداشته‌اند، بلکه دشمنی آن‌ها روز به روز بیشتر شده و وجوه مختلفی نیز پیدا کرده است‌.
مبارزه‌ با جبهه استکبار، تنها در تسخیر سفارت آمریکا معنا پیدا نمی کند، جهان امروز به وضوح در حال تماشای مظهر نظام سلطه در غزه و لبنان است؛ آن هم با سردمداری تروریست بزرگ در دنیا یعنی دولت آمریکا و سگ هار آن اسرائیل.

سیزده آبان تنها یک روز در تقویم نیست، سیزده آبان شروع سقوط هیبت استکباری آمریکاست. نقطه شروع شور مبارزاتی مردم ایران است علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی.

درحال حاضر نیز جنایات اسرائیل یادآور شمه‌ای از دوران استکباری است که با سیزده آبان در هم کوبیده شد. ان‌شاءالله بنا به وعده‌ی الهی، استکبار جهانی با رشادت ‌های جبهه مقاومت، علی الخصوص مجاهدان لبنانی و فلسطینی، نابود خواهد شد و ترور‌ها و شهادت افراد در این جبهه تاثیری نخواهد گذاشت‌.                            

والعاقبه للمتقین