تاریخ : 1403,جمعه 10 اسفند00:37
کد خبر : 531141 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

حمله به از طریق ناامیدسازی مردم / پروژه تخریب مدیریت شهری با دروغ‌پردازی!

به گفته فارس برخی مدیران شهرداری تصریح کردند که تشکری هاشمی در گذشته از برخی شرکت‌های خصوصی که در مسیر جمهوری-بهارستان فعالیت داشتند، منتفع می‌شد و حالا که اتوبوس‌های برقی وارد تهران شده‌اند و انحصار این شرکت‌ها را شکسته‌اند، او به‌جای دفاع از توسعه حمل‌ونقل پاک، در جایگاه مخالف این پروژه ظاهر شده است!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در روزهای اخیر سید جعفر تشکری هاشمی، عضو شورای شهر تهران، درادعایی عجیب و خلاف واقع مدعی شد که اتوبوس‌های برقی جدید شهرداری در سه ماه زمستان به سوخت دیزل روی می‌آورند و دیگر برقی نخواهند بود! اما واقعیت چیست؟

برخلاف این ادعا، سیستم گرمایشی این اتوبوس‌ها جهت بهره‌وری بیشتر،از ترکیب برق و سوخت دیزل استفاده می‌کند؛ یعنی تنها سیستم گرمایشی آن‌ها در ماه‌های سرد سال، مقدار محدودی گازوئیل مصرف می‌کند، نه موتور اتوبوس! میزان مصرف این سیستم گرمایشی کمتر از ۱۰۰۰ لیتر در کل سه ماه زمستان است، درحالی که یک اتوبوس دیزلی درسال بیش از ۵۵ هزار لیتر گازوئیل می‌سوزاند.

این مقایسه نشان می‌دهد که ادعای تشکری هاشمی، یک تحریف آشکار است که بیشتر از آنکه به نفع شهروندان باشد، با اهدافی خاص و پشت‌پرده مطرح شده است.

منافع شخصی یا دغدغه مردم؟
اما چرا یک عضو شورای شهر تهران چنین اطلاعات خلاف واقعی را منتشر می‌کند؟ 

به گفته فارس برخی مدیران شهرداری تصریح کردند که تشکری هاشمی در گذشته از برخی شرکت‌های خصوصی که در مسیر جمهوری-بهارستان فعالیت داشتند، منتفع می‌شد و حالا که اتوبوس‌های برقی وارد تهران شده‌اند و انحصار این شرکت‌ها را شکسته‌اند، او به‌جای دفاع از توسعه حمل‌ونقل پاک، در جایگاه مخالف این پروژه ظاهر شده است!

نکته جالب‌تر اینکه بلافاصله پس از این ادعای دروغین، رسانه‌های ضدانقلاب مثل «من و تو»، علی کریمی و دیگران، عملیات رسانه‌ای گسترده‌ای علیه مدیریت شهری تهران وشخص علیرضا زاکانی آغاز کردند. 

سوال مهم اینجاست که چرا یکی از مسئولین جمهوری اسلامی با دروغ خود باید خوراک رسانه‌ای برای دشمنان ایجاد کند.

رهبر معظم انقلاب پیش‌تر نسبت به این مدل رفتارها هشدار داده بودند و فرمودند: دشمن می‌خواهد یأس ایجاد کند؛ یک جریانی هم متأسفانه در داخل کمک می‌کند به دشمن، شما در مقابل این جریان خائن و خبیث بِایستید و ایجاد امید کنید.

حالا باید دید تشکری هاشمی بابت اشتباه خود از مردم ایران عذرخواهی خواهد کرد یا نه و همچنان به بازی تخریبی خود ادامه خواهد داد؟