تاریخ : 1404,دوشنبه 19 خرداد22:22
کد خبر : 537585 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

مشکل طلاب در آزمون استخدامی دبیری به‌زودی برطرف می‌شود

دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش گفت: طلاب متقاضی شرکت در مشاغل دبیری آموزش و پرورش نگرانی نداشته باشند باجدیت تمام پیگیر رفع مشکل هستیم و به زودی اصلاح می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ حجت‌الاسلام والمسلمین حمید نیکزاد، دبیر ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش درباره حذف گزینه آموزگاری و دبیری برای طلاب در دفترچه استخدامی آموزش و پرورش سال 1404 توضیحاتی ارائه کرد.

وی با اشاره به استقبال خوب طلاب خواهر و برادر حوزه علمیه از آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش در سال‌های اخیر، گفت: طلاب بدون هیچ امتیاز خاصی در رشته‌های دبیری الهیات و معارف، دبیری زبان عربی، مربی امور تربیتی و سایر رشته‌های مرتبط حضور داشتند.

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش افزود: دفترچه استخدامی سال 1404 که در تاریخ 18 خرداد منتشر شد، علی‌رغم پیشنهاد آموزش و پرورش به سازمان اداری و استخدامی برای پذیرش مدرک سطح دو و سه حوزه علمیه در مشاغل دبیری مذکور، مدرک سطح 2 و 3 حوزه در آن قید نشده است.

 نیکزاد خاطرنشان کرد: طلاب متقاضی این مشاغل نگرانی نداشته باشند، پیگیری‌ها برای اصلاح این مسئله با جدیت در حال انجام است و ان‌شاءالله به زودی اصلاح خواهد شد.