تاریخ : 1404,جمعه 23 خرداد13:53
کد خبر : 537872 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

اعتراف ترامپ به خبر داشتن از حمله اسرائیل؛ «از اسرائیل دفاع می‌کنیم»

رئیس جمهور آمریکا ضمن اذعان به خبر داشتن از برنامه رژیم صهیونیستی برای حمله تجاوزکارانه به ایران، بار دیگر مدعی شد: «ایران نمی‌تواند بمب هسته‌ای داشته باشد».

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ برخلاف ادعاهای مقامات آمریکایی مبنی بر مطلع نبودن از تصمیم رژیم صهیونیستی برای حمله تجاوزکارانه به ایران، «دونالد ترامپ»‌ رئیس جمهور این کشور عکس این موضوع را اعتراف کرد.

ترامپ روز جمعه در مصاحبه با شبکه «فاکس‌نیوز» ضمن اذعان به خبر داشتن از برنامه رژیم صهیونیستی برای حمله تجاوزکارانه به ایران، بار دیگر مدعی شد که ایران نمی‌تواند بمب هسته‌ای داشته باشد.

وی در این‌باره توضیح داد: «من از قبل، از حملات مطلع شده بودم؛ هیچ غافلگیری وجود نداشت. آمریکا در این عملیات دخیل نبود. امیدوارم ایران به میز مذاکره بازگردد».

رئیس جمهور آمریکا با حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن کودکان و زنان ایرانی، اظهار داشت: «در صورت لزوم، ما از اسرائیل دفاع خواهیم کرد. ما از نظر نظامی در این حمله دخیل نیستیم».

ترامپ با بیان اینکه در هفته‌های اخیر، آمریکا ذخایر سامانه‌های پدافندی رژیم صهیونیستی را تقویت کرد، افزود: «منتظر واکنش ایران هستم؛ اگر اسرائیل مورد حمله قرار گیرد، ما از آن دفاع خواهیم کرد».