تاریخ : 1404,دوشنبه 23 تير10:09
کد خبر : 539309 - سرویس خبری : یادداشت

ثمین رضایی؛

سلاح دختران و شیرزنان این سرزمین، در مقابل دشمن حجاب است

رضاشاه حاکم دست نشانده دوران پهلوی در بخشنامه‌ای اعلام کرد مردم باید مثل غربی‌ها کلاه از سر بردارند تا احترام نشان بدند. این در حالی بود که در فرهنگ ایرانی، برهنه بودن سر نشانه بی‌ادبی محسوب می‌شد!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ثمین رضایی مسئول معاونت آزاداندیشی دانشگاه زنجان/// مردان ایران‌زمین به غیرت، شجاعتشان و زنان این سرزمین به عفت و حیایشان معروف هستند.
فارغ از دین و مذهب؛ موضوع عفاف و حجاب ایرانی ریشه در خون و رگ ملت ایران دارد. جامعه‌ی ما از دوران باستان متدین بوده و به مسئله حجاب و حیا تاکید داشته است. تجلیات حجاب در آثار باستانی ایران تا حدی است که برخی از تاریخنگاران معتقدند حجاب از ایران به کشورهای دیگر راه پیداکرده است.

_ و چه شد که ما اصالتمان را دادیم و غرب‌گرایی تحویل گرفتیم؟!

رضاشاه حاکم دست نشانده دوران پهلوی در بخشنامه‌ای اعلام کرد مردم باید مثل غربی‌ها کلاه از سر بردارند تا احترام نشان بدند. این در حالی بود که در فرهنگ ایرانی، برهنه بودن سر نشانه بی‌ادبی محسوب می‌شد!
و بعدش دستور داد که همه به جای کلاه پهلوی، یک مدل کلاه فرنگی شبیه کلاه سربازای انگلیسی بگذارند.
اما ماجرا به اینجا ختم نشد! شاه به وزرا و معاوناش گفت:
«هفته‌ای یه شب همراه همسرانتون در کلوپ ایران جمع بشین و پیش‌قدم در کشف حجاب بشید.»
همه ی این‌ها زمینه‌ساز آغاز جنگ علیه حجاب از سمت دشمنان بود که اکنون با پیگیری و بودجه بیشتر و برنامه ریزی دقیق تر از سمت دشمن پیگیری میشود.

ولی چرا دشمنان دست روی تخریب مسئله‌ی حجاب گذاشته اند!!؟

دشمنان انقلاب اسلامی و اسلام همواره از زنان مسلمان دچار آسیب شده اند، از این رو دست گذاشته اند تا با تخریب زن مسلمان به پیروزی برسند، زنان ستونی هستند برای کشور که نسل های جدید را در دامان خود پرورش و آموزش میدهند و راهنما و همراه پدر، همسر و برادران خود و پشتیبان آنها هستند. تخریب این ستون یعنی ریشه‌کن کردن فرهنگ و نظام یک کشور.

اکنون سلاح ما دختران و شیرزنان این سرزمین در مقابل دشمن حجابمان است. به پاسداری از خون شهیدان، حجاب را به عنوان ارزش ،فرهنگ و اصالت ایرانی حفظ خواهیم کرد.