تاریخ : 1404,دوشنبه 30 تير06:46
کد خبر : 540087 - سرویس خبری : آخرین اخبار فرهنگی اجتماعی

مسابقات قرآن دانشجویان مسلمان آغاز شد

مرحله مقدماتی رشته حفظ کل قرآن کریم هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان آغاز شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ مرحله مقدماتی رشته حفظ کل قرآن کریم هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان از روز 29 تیرماه به صورت مجازی در استودیو مبین سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور آغاز شده و تا روز اول مردادماه ادامه خواهد داشت.

در نخستین روز برگزاری این مسابقات تعدادی از شرکت کنندگان از طریق ارتباط زنده تصویری به ارائه محفوظات خود می‌پردازند. این مرحله از مسابقات با داوری معتز آقایی برگزار می‌شود.

بنا بر اعلام دبیرخانه هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان، در مرحله مقدماتی رشته حفظ کل قرآن کریم مجموعاً 47 شرکت کننده از کشورهای مختلف حضور دارند.

همچنین آزمون انتخابی معرفی نمایندگان کشورمان در دو رشته قرائت تحقیق و حفظ کل قرآن کریم برای حضور در این مسابقات، هفته آینده به صورت پخش فایل تصویری تلاوت این شرکت کنندگان برای گروه داوری، برگزار می‌شود.